Allan Høgholm - Badminton Danmark - Logo - artikelbillede - Denmark Open 2017 - Badminton Danmark - BD - Logo - Lys
Allan Høgholm

Formandskandidat trækker sit kandidatur grundet civile ændringer

september 10, 2020 17:17 Skrevet af

Ændrede forudsætninger i hans civile liv har nødsaget formandskandidat Kristian Boye Nielsen til at trække sit kandidatur til formandsposten i Badminton Danmark. – Motivationen har hele tiden været at gøre en forskel for badmintonsporten og ikke en personlig tilfredsstillelse, siger han.

 

Der bliver alligevel ikke noget kampvalg om formandsposten i Badminton Danmarks Hovedbestyrelse på lørdag, når årets repræsentantskabsmøde løber af stablen.

Den ene af de to formandskandidater, Kristian Boye Nielsen, har valgt at trække sit kandidatur. En beslutning, der ingenlunde har været nem, forklarer han.

– Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at jeg trækker mit kandidatur som formand i Badminton Danmark. Dette skyldes ændrede forudsætninger i mit civile liv, som vil medføre en risiko for, at jeg inden for en overskuelig fremtid vil nødsages til at trække mig som formand, hvilket hverken vil være gavnligt for Badminton Danmark, vores demokrati eller for min egen integritet. Jeg sætter stor pris på den store opbakning, jeg har modtaget fra mange sider gennem hele forløbet, og det har været en svær beslutning for mig at træffe. Ikke desto mindre har min motivation for mit kandidatur hele tiden været at gøre en forskel for hele badmintonsporten og ikke en personlig tilfredsstillelse ved at være formand.

Læs også: Bliv klogere på de to formandskandidater før Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde

Selv om det således ikke bliver som formand, fortsætter Kristian Boye Nielsen sit arbejde i Badminton Danmarks Hovedbestyrelse, hvor han er politisk økonomiansvarlig. Her vil det fortsat være sammenhængskraften i badmintonsporten, der er hans fokus.

– Det er klubberne og kredsene, som er fundamentet for badmintonsporten i Danmark. Det er dem, som sammen med og med støtte fra Badminton Danmark skal sikre og udvikle vores sport til glæde for alle. Lige fra bredde til elite, fra ungdom til veteran og fra land til by, siger han.

Klik her for at læse dagsordenen for repræsentantskabsmøde 2020

Dermed bliver det Tore Vilhelmsen, som fra lørdag overtager posten som formand i Badminton Danmark efter René Toft. Til den kommende formand lyder det fra Kristian Boye Nielsen:

– Jeg vil ønske Tore held og lykke med valget som formand i Badminton Danmark, og jeg ser frem til et fortsat tillidsfuldt samarbejde i hovedbestyrelsen til glæde for hele badmintonsporten i Danmark.

Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde afholdes på lørdag fra 9.30-13.00 på Scandic, Kolding.Tags:
Kategori: ,