Badminton Danmark

Podcast: Velkommen til landsholdet, Victor Svendsen og Lasse Mølhede

september 23, 2020 08:36 Skrevet af

I sidste uge fik Victor Svendsen og Lasse Mølhede deres navne hængt op på den fornemme landsholdsvæg ved det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby. I dagens podcast kan du møde de to gutter, der begge fortæller om deres lidt atypiske vej til landsholdet og om livet uden for badmintonbanen. Lyt med, og lær de to nye landsholdsspillere bedre at kende.


Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Victor Svendsen og Lasse Mølhede.

Det er navnene på de seneste tilføjelser på det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby. I lidt over en uges har Vendsyssels Victor Svendsen og Solrød Strands Lasse Mølhede kunnet kalde sig for danske landsholdsspillere. I sidste uge fik de to gutter nemlig hængt deres navne op på landsholdsvæggen ved det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby.

I dagens udgave af ‘Badminton Danmark Podcast’ kan du lære Svendsen og Mølhede meget bedre at kende. De fortæller begge om deres lidt atypiske vej til landsholdet, hvad det betyder for dem at kunne se deres navne på landsholdsvæggen og om livet uden for badmintonbanen.

Så kan du i dagens episode også høre flere sjove insider-historier fra Victor Svendsen, som du ikke vil misse. Blandt andet beretter nordjyden om en episode, der har Hans-Kristian Solberg Vittinghus i hovedrollen.

Lyt med og lær meget mere om de to nyeste tilføjelser til det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby.

Hør også: Jakob Poulsen – “Kim Astrup er faktisk skyld i, at jeg blev badmintontræner”

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit. Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , , ,