Badminton Danmark giver dig her et uddybbende indblik i Talentudviklingsstrategien generelle anbefalinger for træning og konkurrence. Uddybningen er en del af vores præsentation af Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi 2020-2024, hvor vi gennem flere forskellige produktioner på vores forskellige platforme giver dig et 360 graders indblik i tankerne bag strategien fra personerne, som har udviklet og udformet talentudviklingsstrategien.

 

I denne video er det Badminton Danmarks talentudviklingschef, Bo Ømosegaard, som fortæller om de generelle anbefalinger for træning og konkurrence. Bo Ømosegaard henviser i løbet af videoen til vores hjemmeside.

Den specifikke side kan du se ved at klikke her.

Klik her for at læse selve talentudviklingsstrategien

Har du ikke set vores tidligere videoer med uddybninger om Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi?

Så klik her, hvor du også har mulighed for at se alle videoerne på vores Youtube-kanal

Du kan også se de tidligere videoer her:

Se også: Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi: Viden om talentudvikling

Se også: Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi: Missionen, visionen og værdierne bag strategien

Se også: Ny talentudviklingsstrategi skal fastholde Danmark som en af verdens førende badmintonnationer