Højbjerg Badminton Klub
Marie Louise Steffensen, Højbjerg Badminton Klub

Nyslået Grand Prix-vinder: – Virkelig stort for mig

September 28, 2020 13:09 Skrevet af

Årets anden udgave af Grand Prix Circuit bød på badminton i højklasse, favoritsejre og overraskelser. Det unge talent Amalie Schulz Terp-Nielsen tog fusen på topseedede Julie Dawall Jakobsen i finalen, mens tidligere vindere nok engang hev sejren i land. Her får du overblik over, hvordan guldmedaljerne blev fordelt.

 

Li Ning Skovshoved Grand Prix-turneringen er veloverstået. Søndag kunne de nyslåede vindere glæde sig over guldet, præmiesummen og ikke mindst vitale point til Grand Prix Circuit-regnskabet.

19-årige Amalie Schulz Terp-Nielsen stod for turneringens måske største overraskelse, da hun i overbevisende stil slog bolden i jorden og vandt finalekampens tredje sæt 21-12 over favoritten på papiret, Julie Dawall Jakobsen.

Det er aarhusianerens første Grand Prix-sejr, hvorfor det var en glad og stolt Amalie, der stod øverst på podiet.

– Det var virkelig stort for mig at vinde guld. Det har været et mål for mig at vinde, men jeg havde ikke turdet tro på, at det kunne ske så tidligt i min karriere, så jeg er glad for udfaldet af turneringen. Jeg spillede nogle rigtige gode kampe, og jeg føler, at jeg håndterede min nervøsitet rigtig fint, fortæller Amalie Schulz Terp-Nielsen.

Klik her for at se alle resultater Li-Ning Skovshoved Grand Prix

Amalie Schulz Terp-Nielsen var fjerdeseedet til turneringen, hvilket hun så som en fordel.

– Jeg kunne gå ind på banen og spille frit uden et stort pres på skuldrene. Jeg trives bedst, når jeg kan spille mit eget spil uden et stort forventningspres.

I herresinglekategorien fejede Mads Christophersen al modstand af banen og vandt samtlige sæt, inden han med en stensikker sejr over Rasmus Messerschmidt kunne lade sig hylde som turnerings herresinglevinder.

Jeppe Bay Madsen viste sig for alvor frem i Grand Prix Circuit-sammenhæng, da han triumferede i både mixed-og herredoublekategorien. I mixeddouble levede han og makkeren, Sara Lundgaard, op til favoritværdigheden, da de i to sæt besejrede Tobias Holst-Christensen og Claudia Paredes 21/14, 21/18.

Sammen med herredoublemakkeren, Joel Eipe, snuppede han guldet foran Jesper Toft og Andreas Søndergaard, da de vandt 21/16, 21/13.

Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow fortsatte de gode takter fra Grand Prix Circuit i Højbjerg og kunne endnu engang stå side om side på skamlens øverste trin. I finalen vandt de over Skovshoved-parret Sara Lundgaard og Claudis Paredes 23-21, 21-15.

Næste Grand Prix Circuit-turnering løber næste gang af stablen d. 27-29. november, hvor Lillerød Badminton Klub danner rammerne for turneringen.

Klik her for at læse mere om Grand Prix Circuit-konceptetTags: , , , ,
Kategori: , , , ,