Der venter høj klasse, afsked med en af tidens stærkeste danske herresingler og dramatiske danskeropgør, som allerede skydes i gang i de indledende runder af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Se, hvem flere af de talrige danske spillere skal op imod, når den første internationale topturnering siden marts løber af stablen i Odense i uge 42.

 

Nedtællingen til den første store, internationale badmintonkollision er for alvor begyndt at tikke.

Om godt og vel to uger går det løs i Odense, og det sker bogstaveligt talt fra dag ét af DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Programmet for turneringen er netop offentliggjort, og her fremgår det, at der allerede i første runde venter adskillige interessante, men også i flere tilfælde, hårde opgør.

Blandt andet møder den forsvarende danske mester, Line Christophersen, sidste års RSL DM-vinder, Line Kjærsfeldt, i første match, der bliver et vaskeægte danskerbrag, som med al sandsynlighed udmunder sig i, at vinderen skal op imod den olympiske mester, Carolina Marin.

Derudover har flere af de danske herresingler trukket korte strå i lodtrækningen. I kategorien kan vi fx vente at se Hans-Kristian Solberg Vittinghus få sin sag for fra turnerings spæde, når han møder den fjerdeseedede japaner, Kanta Tsuneyama, i første runde.

Ikke en just lettere vej frem i turneringen har Victor Svendsen fået. Den unge nordjyde møder nemlig verdenstoeren Chou Tien Chen i første runde.

Seedet otte i programmet finder vi en anden nordjyde ved navn Jan Ø. Jørgensen, som tidligere har meddelt, at han definitivt indstiller karrieren på topplan ved DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Holder seedningerne stik, bliver hans sidste opgør mod tredjeseedede Anders Antonsen i kvartfinalen.

Læs også: Se favoritterne til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

Foruden de mange sindsoprivende opgør, vi kan se frem til i singlekategorierne, er der en række spændende danske debuter i gærde i doublekategorierne. Blandt andre skal Emil Lauritzen/Mads Muurholm og Joel Eipe/Rasmus Kjær prøve sig af i turneringen.

Lykkes det sidstnævnte at vinde deres første kamp, støder de efter alt at dømme ind i fjerdeseedede Kim Astrup/Anders Skaarup, der befinder sig i øverste halvdel og står til topseedede Kamura/Sonoda, såfremt begge par holder deres seedning.

Klik her for at læse mere om DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

I damedoublekategorien er de bomstærke japanske konstellationer, der er de klare favoritter, men ikke desto mindre har vi en række danske debutanter med, som har chancen for at overraske.

I blandt dem er fx Natasja Anthonisen/Clara Graversen, der har vist gode takter på det seneste, ligesom Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow har leveret stærkt i Grand Prix Circuit.

I mixeddouble skal vi se Amalie Magelund/Niclas Nøhr forsøge sig som ny konstellation, ligesom Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby debuterer internationalt sammen.

Landets bedste danske mixeddouble, Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, er desuden seedet til kvartfinalen og utvivlsomt sultne efter at vende tilbage i kamp i kategorien, som har flere stærke par med, såsom Chris/Gabrielle Adcock fra England og Yuta Watanabe/Arisa Higashino fra Japan.

Der er med andre ord rigeligt med spænding i vente, i særdeleshed set med danske øjne, hvor vi som afledt konsekvens af coronavirussen står med flere danske kort på hånden forud for turneringen end set i mange, mange år.

Klik her for at få overblik over hele programmet