Line Christophersen - DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR - 2020 - Denmark Open - Odense - VICTOR - DANISA - YONEX
Badmintonphoto

20-årige Line Christophersen vinder danskeropgør i damesingle

October 13, 2020 20:21 Skrevet af

For første gang nogensinde på den internationale badmintonscene stod 26-årige Line Kjærsfeldt og 20-årige Line Christophersen overfor hinanden. Men mødet er alligevel langt fra det første mellem de to landsmænd, der til dagligt træner sammen på landsholdstræningen. – Det er selvfølgelig mærkeligt at spille mod en, man kender så godt, lyder det fra Christophersen, som dog er både lettet og glad for sejren.

 

De har stået over for hinanden mange gange på landsholdstræningen i Brøndby. Men her til aften, i første runde af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, tørnede Line Kjærsfeldt og Line Christophersen sammen for første gang nogensinde i international sammenhæng.

En duel, som danmarksmesteren Line Christophersen kom bedst ud af, da hun besejrede den seks år ældre landsmand med cifrene 21-18, 21-18.

20-årige Christophersen stod da også tilbage med en god følelse efter kampen, der var hendes debut ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

– Jeg er lettet og glad for, jeg har fået sejren her. Jeg var meget nervøs inden kampen, så det at få sejren nu, det er virkelig dejligt, siger Line Christophersen.

Læs også: Ung herredouble viser tænder mod engelsk toppar i debutkamp

Det var ellers den anden Line, nemlig Kjærsfeldt, der kom bedst ud til kampen. Mod midten af første sæt fik Christophersen bedre styr på duellerne, der også gav hende en føring. Den føring gav hun ikke slip på.

Line Christophersen fortsætter de gode takter i begyndelse af andet sæt, hvor hun kommer på 4-0. Men ligesom i første sæt skifter overtaget i duellerne mellem de to spillere, og Kjærsfeldt får lukket hullet, inden det igen er Christophersen, der får en god stime af point. Andet sæt ender som første, 21-18.

Ifølge Christophersen bar kampen også præg af de to danskers store kendskab til hinanden.

– Det er selvfølgelig mærkeligt at spille mod en, man kender så godt, for man ved lidt, hvad den anden kommer med. Så det bliver nogle gange noget lidt mærkeligt spil. Det er en lidt underlig følelse, men dejligt at få sejren.

Klik her og læs programmet for DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

I anden runde venter der en ordentlig opgave for den unge Christophersen, når ingen ringere end Carolina Marin står på den modsatte side af nettet.

Og selvom danskeren har stor respekt for den hårdtslående spanier, så lægger hun sig ikke frivilligt ned.

– Jeg håber, at vi får en god kamp, hvor jeg kan være med, siger Line Christophersen.

Kampen mellem netop Line Christophersen og Carolina Marin spilles torsdag.

TV 2 Sport sender ugen ud fra DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.Tags: , , ,
Kategori: , , ,