20-årige Daniel Lundgaard og 23-årige Mathias Thyrri pressede det bedste engelske par, Chris Langridge/Marcus Ellis, til fingerspidserne i deres debut ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. – Drønærgerligt, at vi ikke fik det første sæt, lyder det fra Lundgaard, som på trods af nederlaget var glade for deres indsats.

 

En af landets håbefulde, unge herredoublekonstellationer havde tirsdag formiddag fået en opgave af kaliber for i deres første kamp nogensinde til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Debuten udmundede dog ikke i et sejrsresultat, men det til trods formåede Mathias Thyrri og Daniel Lundgaard at levere en særdeles hæderlig præstation, der blot førte til et knebet førstesætsnederlag 19-21 og et slutciffer på 15-21.

Det var da også en tilfreds 20-årig Lundgaard, vi fangede efter debuten.

– Vi vidste godt, at de er et par, som har spillet i verdenseliten i et stykke tid, og at det ville blive en svær udfordring. Men jeg synes, at vi gjorde mange gode ting derinde. Og så var det bare drønærgerligt, at vi ikke fik det første sæt, siger Daniel Lundgaard.

Læs også: Solid dansk præstation sendere 19-årige danskere i kvartfinalen

Den debuterende danske herredouble kom ellers bravt bagud fra kampens start. 1-7, lød scoren ikke længe efter første serv, før danske begyndte at kravle. Sidenhen kom kløerne til gengæld frem, og det udviklede sig snart til en dansk 11-9-føring.

– Jeg tror, at vi var lidt anspændte i starten, og vi skulle lige ind i hallen. Men derefter synes jeg, at vi stort set holdt os til den gameplan, som vi havde lagt med Jakob Høi (landstræner, red.), og det fungerede supergodt, forklarer parrets venstrehåndede halvdel, Mathias Thyrri.

Anden halvdel af første sæt fortsatte som parløb frem til 19-19, inden de erfarne englændere gjorde en ende på sættet. Ifølge Thyrri blev danskerne en tand for ivrige til sidst.

– Da det bliver tæt i slutningen af det første sæt, er det, at de har lidt mere erfaring, og vi går måske efter de hurtige vindere i stedet for at spille de ekstra bolde over.

Klik her for at se hele kampprogrammet til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

Med videre tager den unge herredouble ikke desto mindre en gedigen portion erfaring, fortæller Daniel Lundgaard.

– Nu har vi fået den her første runde i en super 750-turnering, og vi har fået lov at stå i sådan en hal som denne med det setup, her er og med den type spillere. Det er enormt lærerigt, og det er vi supertaknemmelige for.

Lyt med: Dag 1: Tvillingespecial og fransk besøg