Yonex - DANISA - VICTOR - DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR - Denmark Open 2020
Badmintonphoto

Solid dansk præstation sender 19-årige danskere i kvartfinalen i DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

October 13, 2020 11:27 Skrevet af

Amalie Schulz/Christine Busch spiller sig sikkert i kvartfinalen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR efter en tosætssejr mod tyske Annabella Jaeger/Stine Küspert. – Vi er begge meget glade og lettede, lyder det fra det unge damedoublepar efter kampen.

 

Amalie Schulz/Christine Busch blev de første danskere til at spille sig i kvartfinalen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Danskerne vinder 21-9, 23-21 over verdensranglistens nummer 84, tyske Annabella Jaeger/Stine Küspert.

– Det er virkelig rart. Vi er begge meget glade og lettede. Jeg synes, vi spiller en god kamp, selvom der selvfølgelig var nervøsitet i kampen, siger Christine Busch.

Læs også: Sådan ser sendeplanen ud for de øvrige danske spilleres kampe tirsdag

De to 19-årige danskere får en god start på kampen, som til at begynde med mest af alt er præget af nervøsitet og korte dueller. Et kvarters spil og første sæt er danskernes.

I andet sæt virker det til, at de værste nerver er rystet af begge parrene, og tyskerne får bedre fat, alt imens duellerne også bliver længere. Og selvom danskerne sættet igennem formår at holde en solid føring, så spiller nerverne igen et puds mod slutningen af sættet, som ender i en tæt afgørelse.

– Jeg tror, det går lidt op for os, at vi er ved at vinde kampen, så vi kommer til at lægge et større pres på os selv. Vi glemmer lidt at holde fokus på vores bevægelse og at rykke på boldene, og det glemmer vi lidt til sidst, hvor det bliver lidt for forsigtigt, siger Christine Busch.

Læs også: Hele 17 danske debutanter er med i Odense – få overblikket her

Heldigvis tipper sættet ud til danskernes fordel, hvilket sender det unge damedoublepar videre i turneringen for første gang i karrieren.

Og parret har da også brugt erfaringen fra sidste års exit i første runde til at forberede sig.

– Sidste år møder vi rigtig, rigtig god modstand. Vi havde mødt dagens modstandere før, så vi vidste, der var en lille chance for, at vi faktisk godt kunne vinde. Så jeg tror, vi havde forberedt os rigtig godt, og det gør, at vi spiller et godt første sæt, men så begynder nervøsiteten også at gå lidt ind. Det var godt, vi formåede at holde fast til sidst, siger Amalie Schulz.

Sejren sikrer Amalie Schulz/Christine Busch en plads direkte i kvartfinalen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, da det tredjeseede japanske par Nami Matsuyama/Chiharu Shida har trukket sig. Her venter enten britisk eller skotsk modstand.

Klik her og læs hele magasinet for DANISA DENMARK OPEN presented by VICTORTags: , , , , ,
Kategori: , ,