Badmintonphoto

Internationale stjerner i Odense: – Det føles som et eventyr

October 14, 2020 14:34 Skrevet af

På langt de fleste leder og kanter er det en anden oplevelse at spille DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, end det plejer. Det ved om nogen den tidligere vinder af turneringen, Srikanth Kidambi, som er en af de få asiatiske spillere, der har valgt at krydse mange grænser for atter at kunne spille turnering.

 

Eventyr, oplevelse eller vovestykke. Det er ordbogen.coms tre oversættelser for ’adventure’.

Og det er netop dét engelske ord, som indiske Srikanth Kidambi bruger, idet vi spørger ham om, hvordan det føles at være her (i Odense Idrætshal, red.) under den række af coronarestriktioner og regler, som er implementeret af hensyn til spillere, deltagere og alle, der er en del af årets DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Hvorvidt det er den ene, anden eller tredje oversættelse, som rammer bedst plet på den følelse, Srikanth beskriver, så understreger han, at det indtil videre skal tolkes positivt.

– Det føles som et eventyr at spille med alle de restriktioner og regler, der er. Det er i al fald noget andet. Men indtil videre har det været et godt eventyr, lyder det smilende fra Srikanth Kidambi efter hans sejr onsdag over engelske Toby Penty.

Hør med: Podcast dag to: Ung HD-debut, faderligt legendebesøg og landstrænerstatus

Om end grænsende til uvirkeligt, er alene det at være tilbage i turneringsaktion højt påskønnet og noget, som den tidligere vinder af turneringen i Odense i den grad har savnet.

Det er da også hangen til de rigtige kampsituationer, der – ulige mange andre asiater – har fået Srikanth til at tage turen til Danmark.

– Pausen har varet så længe, så hvis der var en turnering på programmet, ville jeg virkelig gerne spille den. Jeg har aldrig været så længe væk fra at spille turneringer, så selvfølgelig er jeg meget begejstret for at være tilbage på banen, siger Kidambi Srikanth og tilføjer:

– Det er en af de største turneringer, vi har i badminton, så jeg er bare rigtig glad for at være her igen, understreger han.

Læs også: Tilskuere glade for at være tilbage i hallen trods coronarestriktioner

Også turneringens favorit i damesingle, Nozomi Okuhara fra Japan, udtrykker begejstring for at være tilbage. Mens hovedparten af hendes landsfæller meldte afbud kort forinden turneringsstart, valgte hun alligevel at komme.

– Alle spillere er meget forsigtige i disse tider, så en del valgte ikke at stille op. Jeg ville rigtig gerne spille, så jeg valgte at komme, siger Okuhara, som ikke mindst sætter pris på muligheden.

– Jeg værdsætter meget det store arbejde, der er gjort for, at vi kan spille, og jeg er rigtig glad for at kunne være med, understreger hun efter sin sejr over skotske Kirsty Gilmour.

Du kan klikke her for at se alle resultater, kampprogram og livescore fra DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTORTags: , , , ,
Kategori: , , ,