Det var ikke de undertippedes dag onsdag i Odense, hvor derimod de seedede og øverst rangerede regerede. Ikke desto mindre sneg enkelte overraskelser sig ind gennem sprækkerne, og en af dem stod en ung dansk konstellation for. Få det essentielle med fra andendagen af DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Klik her for at se alle kampresultater fra onsdagens opgør

– Super-Jan, Super-Jan, Super-Jan!

Selv om antallet af tilskuere er yderst begrænset ved årets DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, lykkedes det alligevel publikum at fyre godt op under decibelen i hallen ad flere omgange onsdag.

Det skete blandt andet, da den snarligt pensionerede herresingle-legende Jan Ø. Jørgensen gik på banen mod svenske Felix Burestedt. Efter et tæt første sæt lukkede Jørgensen sikkert kampen, tro mod sin favoritværdighed, hvilket var ret så symptomatisk for dagens kampe.

Oddsene viste sig nemlig i stor stil at holde stik igennem hele onsdagen.

Blandt andet styrede spillere som Anders Antonsen, Mia Blichfeldt og Alexandra Bøje/Mathias Christiansen sig stensikkert videre til anden runde efter tosætssejre, der ikke afkrævede alt for mange kræfter.

Det skete, på trods af at Blichfeldt lagde fra land efter syv måneders turneringspause med at serve i nettet. Se, hvad damesinglen havde at sige derom oven på storsejren:

 

 

Også Anders Antonsen fik gjort kort proces i sin første DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR-kamp, selv om han planlægger at tage sin tid og nyde det inde på banen i løbet af turneringen i år.

 

 

Favoritværdigheden lå imidlertid ikke alene på danske skuldre onsdag. Verdenstoeren Chou Tien Chen og turneringens eneste kinesisktalende spiller tog kampen op med den danske udfordrer Victor Svendsen. Også det opgør udmøntede sig sikkert til den favorittens fordel.

Alligevel kunne Svendsen tage nyttige lærepenge med sig videre efter opgøret med verdensstjernen.

 

 

Lutter favoritsejre blev det dog ikke til – glædeligvis, i hvert fald i et enkelt tilfælde. Det lykkedes nemlig den unge danske damedouble bestående af Natasja Anthonisen/Clara Graversen at snuppe en sejr på 21-19, 21-17 over russiske Anastasiia Akchurina/Olga Morozova. Selv om scoren på papiret ikke er overlegen, havde de unge danskere faktisk forventet mere af modstanderne.

Læs mere om det her: Doubledebutanter eksekverer gameplan og leverer overraskelse

Tæt blev det også for den unge danske damedouble Amalie Cecilie Kudsk/Signe Schulz, der kun på et hængende hår måtte se sejren gå til modsatte side. 20-22 i tredje sæt blev parret på ærgerlig vis slået ud af de tyske modstandere.

I herredouble blev det en tidlig exit til det nysammensatte par Mathias Christiansen/Niclas Nøhr. De to gutter kæmpede ellers bravt, men måtte se sig slået af de tyske favoritter, Marvin Seidel/Mark Lamsfuss.

Følg assisterende landstræner Thomas Stavngaard med rundt forud for de to herrers kamp mod tyskerne i videoen herunder.

 

 

Til gengæld havde begge herrer held i mixedkategorien og kan torsdag få oprejsning – mod hinanden. Bøje/Christiansen møder nemlig Nøhr/Magelund i en ren dansk duel i kampen og en plads i kvartfinalen.

Og det er blot en ud af talrige interessante kampe, der står for døren!

Klik selv her for at se, hvad der venter på torsdagens program, få overblik over spilletider og adgang til livescore