Badmintonphoto

Line Christophersen om Marin-møde: – Jeg skal vænne mig til det høje tempo hele tiden

October 15, 2020 20:07 Skrevet af

Den danske damesinglekomet Line Christophersen fulgte godt med i begyndelsen af opgøret med den olympiske mester Carolina Marin, men spanieren holdt tempoet for højt kørende til, at den 20-årige kunne følge med. Ikke desto mindre var det fedt at prøve, lyder det.

 

I 2018 vandt hun et historisk UVM-sølv, i 2019 tog hun en International-titel henholdsvis i Belgien og Holland samt en andenplads i Super 100-turneringen Saalorlux Open, og senest vandt hun RSL DM i februar.

Line Christophersen har været igennem en rivende udvikling de seneste to år, men torsdag aften stod hun over for sin hidtil største udfordring. På modsatte side af nettet i Odense stod nemlig den regerende olympiske mester og tredobbelte VM-guldvinder, spanske Carolina Marin.

Selv om den syv år yngre Christophersen fulgte godt med frem til kampens første ophold, stak Marin snart af. Bogstaveligt talt kunne danskeren ifølge eget udsagn ikke følge med i tempoet hele vejen.

Det var da også på det område, at Line Christophersen selv mente, at erfaringsforskellen kom til udtryk.

– Jeg følte egentlig, at jeg godt kunne spille med i hendes tempo, men det var svært at være med så længe ad gangen. Det kunne jeg godt mærke, at hun er mere vant til at gøre hele tiden, så det tror jeg lige, at jeg skal vænne mig til. Men jeg synes, at det var fedt at prøve, siger Line Christophersen, som måtte tage til takke med resultatet 14-21, 8-21.

Læs også: Tårevædet efter triumf: Tysk damesingle kæmper med tung byrde

DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR er den største turnering, Christophersen hidtil har spillet, og det har været en oplevelse, hun kun drage flere erfaringer fra, fortæller hun.

– Det har været superfedt. Selv om det var to hårde kampe, synes jeg, at det både var fedt at slå Line (Kjærsfeldt, red.) i første runde og at få lov at prøve at spille imod Marin, nu hvor chancen bød sig. Jeg føler egentlig, at jeg godt kan være med, så jeg tænker, at skal blive ved med at arbejde på at blive mere sikker i mit spil og på tempoet, siger Line Christophersen.

Klik her for at se alle torsdagens resultater fra DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTORKategori: , , ,