Denmark Open 2020 - Danisa - Victor - Anders Antonsen
Badmintonphoto

Semifinaleoptakt: Stjernetræf og tunge danske udfordringer

October 17, 2020 08:45 Skrevet af

Nu spidser det til. Det er blevet tid til at finalepladserne skal uddeles ved dette års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Stjernetræf og svære udfordringer for nogle af turneringens overraskelser er, hvad lørdagens semifinaleprogram byder på. Få hele overblikket over dagens kampe.

 

Anders Antonsen mod Chou Tien Chen og Rasmus Gemke mod Kenta Nishimoto. Det er blot to af de forrygende kampe, vi har i vente, når vi blænder op for semifinalerne ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR kl. 10.00.

Og både Antonsen og Gemke får sin opgave for sig. Dog har særligt Anders Antonsen set skarp ud i de første tre kampe, hvor han endnu ikke har afgivet et sæt.

Klik her og se, hvordan programmet for semifinalerne ved DANISA DENMARK OPEN ser ud

I den anden singlekategori, nemlig damesinglen, bydes der ligeledes op til spændende danse. Her møder den andenseedede japaner Nozomi Okuhara fjerdeseedede Michelle Li, mens Carolina Marin står over for tyske Yvonne Li.

Det skal også blive interessant at se, om to unge danske doublekonstellationer kan bide skeer med de helt store, når de står i deres første Super 750-semifinale nogensinde.

For 19-årige Christine Busch/Amalie Schulz ser det dog svært ud. De står over for ingen ringere end verdensranglistens nummer et, japanske Yuki Fukushima/Sayaka Hirota.

Opgaven ser dog lidt mere spiselig ud for turneringens helt store overraskelse Joel Eipe/Rasmus Kjær, der i sin semifinale møder det bedste engelske par Marcus Ellis/Chris Langridge.

Læs også: Klappet ud af hallen i hæder: Rørt Jan Ø. Jørgensen takker af

Selvom semifinalerne i mixeddouble er uden dansk deltagelse, så er der også her mulighed for god badminton. ”The Adcocks” møder franske Lea Palermo/Julien Maio, mens den anden semifinale står mellem danskernes bødler, nemlig engelske Lauren Smith/Marcus Ellis og tyske Herttrich/Mark Lamfuss.

Det er bare et lille udpluk af de spændende semifinaler, der er på dagens program.

Er man ikke blandt de få, der har en billet til kampene i Odense Idrætshal, kan man heldigvis stadig følge med hele dagen – enten på Badminton Danmarks digitale platforme, badminton.dk, denmarkopen.dk, på TV 2 Sport, der sender direkte fra kl. 10.00, eller på vores sociale medieplatforme:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedInTags: , , ,
Kategori: , , ,