Badmintonphoto

Tilfreds sportschef oven på DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR: – Mange har gjort sig positivt bemærket

October 21, 2020 14:32 Skrevet af

Årets DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR er veloverstået. Om end turneringen ikke var spækket med samtlige spillere i den absolutte verdensklasse, så var den fyldt med forrygende badminton, dramatiske kampe, overraskelser og ikke mindst en række danske unge talenter, der gjorde sig positivt bemærket.

 

– Det er fedt at se de unge debutanter på den store scene – og der er rigtig mange, der har gjort det rigtig godt.

Sådan lyder det fra Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom, som er godt tilfreds med de danske spilleres præstation til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Han fremhæver blandt andet de mange danske debutanter ved turneringen, som har vist god figur.

– Der er en masse unge talenter, der har stukket næsen frem, hvilket jeg er glad for. Mange af dem har vist noget positivt, og det har vi selvfølgelig noteret i den sportslige ledelse. Det er noget, vi tager med fremad, og når vi skal vurdere truppen igen, fortæller elite- og sportschefen i den seneste episode af Badminton Danmark Podcast.

Lyt til seneste episode af Badminton Danmark Podcast her

At mange af de internationale badmintonstjerner havde meldt afbud, gav mange danske spillere en gylden mulighed for at træde ind på det helt store badmintonscene. En gave for spillerne, siger Jens Meibom.

– For mange af vores unge spillere er det en kæmpe oplevelse og en kæmpe gave at få lov til at spille så stor en turnering. Jeg håber, at det giver dem endnu mere motivation og lyst til at blive bedre, fortæller Jens Meibom.

Læs også: Veloverstået event og genstart af topbadminton: – Det er gået over al forventning

Foruden glæde ved, at mange af de unge debutanter præsterede godt ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, så er Jens Meibom ovenud stolt og glad for, at der for første gang i hans på posten som sportschef stod en dansker øverst på podiet.

– Jeg er meget tilfreds med, at det lykkedes at få ikke bare én, men to danskere med til finalerne. Det kan vi være rigtig stolte af. Vi får en vinder for første gang i min tid som sportschef, så det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, siger Jens Meibom.

I seneste episode af Badminton Danmark Podcast kan du også få Badminton Danmarks direktør Bo Jensens perspektiv på, hvordan tingene er forløbet DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Klik her for at høre hele podcasten.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , , ,