Emil Lyders, Badminton Danmark

Nu kan du indstille din kandidat til Årets Ungdomsklub 2021

October 22, 2020 11:33 Skrevet af

Vinduet er åbnet til, at man kan indstille sin kandidat til prisen Årets Ungdomsklub, der hvert år tildeles en klub eller forening, som har ydet en ekstra prisværdig indsats det forgangne år. Se, hvordan du indstiller din kandidat her.

 

Coronakrise eller ej skal ikke vi forsømme at hædre nogle af de mange gode kræfter, der er til rundt om i landets badmintonklubber, hvor trænere, ildsjæle og frivillige kæmper en brav kamp for at udvikle gode miljøer, gode spillere og gode mennesker.

Med andre ord skal prisen Årets Ungdomsklub traditionen tro deles ud til en af de badmintonklubber, som udfører et ekstraordinært godt stykke arbejde på ungdomsfronten – selv når nye og ukendte udfordringer opstår, som det i høj grad har været tilfældet i året, der, før vi ser os om, er gået.

Ved du lige præcis, hvem der fortjener at blive kåret som årets ungdomsklub, eller kunne det være din egen, så tøv ikke med at sende en indstilling af sted.

Fristen for at nominere en klub er tirsdag den første december 2020. Begrundelsen for, hvorfor netop din kandidat skal vinde prisen, sendes til den kreds, klubben er medlem af. Indstillingen må højst fylde tre sider, inklusive eventuelle billeder.

Herefter kan de respektive kredse indstille én klub til prisen.

Læs også: Gentofte Badmintonklub er årets ungdomsklub 2020

Prisen uddeles i forbindelse med DMU 2021, som spilles i april.

Tidligere i år gik prisen anno 2020 til Gentofte Badminton Klub, som blandt andet har haft succes med at udvikle et stærkt træningsmiljø med fokus på såvel bredden som eliten. Desuden har klubben været dygtig til at fastholde og tiltrække nye pigespillere – en gruppe, som ellers generelt er udfordrende at tiltrække i badmintonsporten.

Badminton Danmark ser frem til endnu en gang at fejre og hylde al det ihærdige, vigtige og gode ungdomsarbejde, som sker i de danske badmintonklubber.

Klik her for at læse mere om prisen Årets Ungdomsklub, se tidligere vindere af prisen og find kontaktinfo på de respektive kredseTags: , ,
Kategori: , ,