Det danske U19-landshold mødte et stærkt finsk mandskab, som bed fra sig i en tæt affære, hvor femte og sidste kamp blev den afgørende. Heldigvis lykkedes det den unge damedoubleduo Mette Werge/Clara Løber at smide nerverne og vinde damedouble, og dermed sikrer en dansk sejr.

– Jeg synes, især vores double præsterer på et højt niveau i dag, det er en koncentreret og flot indsats og det er nogle rigtig gode sejre, de hiver i land.

Sådan lyder det fra landstræner Rune Ulsing, der roser de danske doubler, som stod for dagens tre vitale sejre i holdkampen.

Foruden Mette Werge/Clara Løber hev herredoubleparret Christian Faust Kjær/Marcus Rindshøj samt mixparret Mette Werge/Marcus Rindshøj en sejr i land. Mens Simona Pilgaard og Christopher Vittoriani begge måtte se sig slået i hver deres single.

Læs om U19-landsholdet første kamp ved UEM

Det var ikke nogen overraskelse for landstræner Rune Ulsing, at danskerne i dagens opgør ville blive udfordret, hvorfor Rune Ulsing er tilfreds med udfaldet af dagens kampe, som han mener kan hjælpe holdet senere i turneringen.

– Vi var forberedte på, at Finland var en hårdere modstander end Færøerne. Vi vidste, at de ville udfordre os og det gjorde de. At vi er blevet udfordret og presset i dagens holdkamp, det er noget, som vi forhåbentlig kan tage med videre og bruge positivt, fortæller landstræneren.

Bliv klogere på, hvem der er på U19-landsholdet!

I morgen møder det danske U19-landshold et stærkt tysk hold. En kamp, som ifølge Rune Ulsing bliver svær en kamp, men også en kamp, som både landstræneren og spillerne ser frem til.

– Vi har en god og bred spillertruppe, folk er klar og jeg stoler på, at dem som kommer på banen i morgen, de gør alt, hvad de kan. Det er klart, at vi skal spille på et højt niveau i morgen, og gør vi det, så kan vi gå hen og vinde kampen.

Lørdagens landskamp mod Tyskland spilles klokken 13.00, og du kan følge kampen direkte på Badminton Europes livestream, som du kan tilgå ved at klikke her.