Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: SaarLorLux Open – årets sidste turnering og dansk succes!

November 5, 2020 08:44 Skrevet af

Årets sidste internationale turnering sluttede med dansk succes. Både mixdoublen Mathias Christiansen/Alexandra Bøje og herredoublen Lasse Mølhede/Jeppe Bay kunne stille sig øverst på skamlen ved Super 100-turneringen SaarLorLux Open. De er alle gæster i dagens podcast. Det samme er landstræner Jakob Høi. Lyt med!

 

Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Ikke bare én, men to flotte danske finalesejre blev det til, da der i weekenden blev spillet de sidste kampe af den tyske Super 100-turneringen, SaarLorLux Open.

Turneringen var årets sidste internationale turnering og den blev i den grad afsluttet med manér for Danmark. Her kunne Mathias Christiansen/Alexandra Bøje stille sig øverst på podiet i mixdoublekategorien. Det samme kunne Lasse Mølhede/Jeppe Bay efter en ren danskerfinale i herredouble. Den unge damedouble med Freja Ravn og Amalie Magelund spillede sig også til en flot andenplads.

I dagens podcast har vi været så heldige at få reaktioner fra de glade turneringsvindere. Vi får nemlig besøg af både Mathias Christiansen/Alexandra Bøje og senere af Lasse Mølhede/Jeppe Bay. Til sidst, der får vi også besøg af landstræner Jakob Høi, der giver en status på ugen og på den danske herredoublesituationen. Så der er massere at se frem til i dagens podcast!

Lyt med!

Læs også: Dobbelt op på doubletitler i Tyskland efter dansk duel og sejr over Denmark Open-vindere

På mandag er podcasten tilbage, hvor vi tager en status på U-19-landsholdets tur til U-EM – her er det allerede blevet til en sejr i holdturneringen – stort tillykke herfra!

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller gode idéer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , , , ,
Kategori: , , ,