Klub - bredde - ungdom - drenge - glæde - udvikling - FZ FORZA - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

Turnering tæt på aflysning: Blev reddet af hjælpsom klub

November 6, 2020 07:30 Skrevet af

Gentofte Badminton Klub gjorde badmintonsporten i Danmark en flot tjeneste, da de overtog og afviklede en turnering fra Badminton Roskilde, som ellers var dømt til at blive aflyst. Med GBK’s hjælp kunne 50 børn derfor alligevel gå på banen og spille turneringsbadminton.

 

I disse specielle tider kan det nogle gange være svært at gennemføre planlagte turneringer. Det er selvfølgelig ærgerligt for spillere, trænere, klubber, frivillige, osv. Derfor er det vigtigt, at vi kan hjælpe hinanden i denne forunderlige tid, og det er netop det, som Gentofte Badminton Klub har gjort.

I sidste weekend skulle der spilles U15-mesterrækketurnering i Badminton Roskilde, men af forskellige grunde var det ikke muligt for klubben at afvikle denne.

Læs også: Overblik: Sådan forholder Badminton Danmark sig til coronavirussens udvikling i forhold til sporten i Danmark

Da Gentofte Badminton Klub hørte om den ulykkelige situation, agerede de hurtigt og proaktivt.

Det betød, at de efter at have været i kontakt med Badminton Danmarks hovedbestyrelse og administrationen i Badminton Danmark fik rettet alt til på Badmintonplayer indenfor mindre end et døgn. Herefter fik Gentofte Badminton Klub arrangeret turneringsprogrammet og udsendt det i løbet af ugen, før afviklingen af turneringen i weekenden.

Mere end 50 børn kunne derfor spille badmintonturnering i de traditionsrige haller i Gentofte. En stor tak til Gentofte Badminton Klub for deres indsats til glæde for spillerne og sporten, som med deres ageren bliver holdt i gang til trods for epidemien.

Læs også: Corona-inspiration: Sådan tryllede Thisted Badmintonklub én hal om til to

Gentofte Badminton Klub oplevede stor hjælp fra forældre til de deltagende spillere, som selv havde henvendt sig for at tilbyde deres hjælp, så turneringen kunne gennemføres.

Hvis din klub har svært ved at gennemføre en planlagt turnering, så tag fat i dine naboklubber eller omkringliggende klubber for at høre, om de kan og vil hjælpe, så turneringen kan gennemføres. Vi oplever stor villighed til at hjælpe hinanden og sporten i denne Corona-tid.

Det kan være en stor hjælp for sporten at afvikle turneringerne, så spillerne på tværs af niveau og alder kan fortsætte med at spille badminton.Tags: , , , ,
Kategori: , ,