Allan Høgholm - Badminton Danmark - Rasmus Messerschmidt - Badmintonligaen - Final 4 - liga - glæde - Værløse
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Tredje runde af Badmintonligaen bød på hattrick, revancheopgør og bøllebank

November 10, 2020 23:24 Skrevet af

I tredje runde af Badmintonligaen tog Højbjerg revanche over Værløse, Team Skælskør-Slagelse lavede et vaskeægte hattrick, mens Skovshoved og Solrød Strand gav Odense OBK og Aarhus AB en gedigen lussing.

 

Skovshoved hev en 8-1 sejr i land over udebaneholdet fra Aarhus AB, der måtte se sig slået af forsvarende mestre anno 2020. Hjemmeholdet viste fra start gode takter og hev hurtigt tre sejre i land. Og netop det at komme godt fra start var da også et af fokuspunkterne hos Skovshoved, fortæller Skovshoveds Mette Poulsen.

– En ting vi snakkede meget om inden kampen, var, at vi skulle komme ud med masser af energi og kampgejst. Den her holdkamp var vigtig for os, fordi Aarhus er et hold, vi skal slå. Vi havde derfor meget fokus på at komme godt fra start både energi- og resultatmæssigt, forklarer Mette Poulsen.

Mette Poulsen triumferede med Sara Lundgaard og Joel Eipe og tilskrev Skovshoved to point ud af de i alt otte. To point som bestemt ikke er ligegyldige for Mette Poulsen.

– Det var sindssygt dejligt at kunne bidrage med to point til holdet i dag, det er jeg rigtig glad for. Det er altid rart at vinde kampe og hjælpe sit hold til en sejr, fortæller Mette Poulsen, der desværre så til fra tilskuerrækkerne i første og anden runde af Badmintonligaen 20/21.

Efter sejren ligger Skovshoved på en foreløbigt andenplads skarpt forfulgt af Solrød Stand. En placering som de i Skovshoved er glade for.

– Der hersker ingen tvivl om, at det er rart at være en del af top-4, fordi vi drømmer om at kvalificere os til årets RSL Final-4-stævne, fortæller ubesejrede Mette Poulsen efter dagens kamp.

Klik her for at se den samlede stilling i Badmintonligaen efter tredje runde!

Den grønne rundbuehal i Værløse dannede rammerne om aftenens revancheopgør mellem Værløse og Højbjerg, der senest stod overfor hinanden i RSL Final 4-semifinalen, hvor Værløse trak det længste strå.

Revancheopgøret startede ud med lutter sejre til udebaneholdet fra Højbjerg, der hurtigt lagde sig i spidsen med en føring på 3-0 efter sejre i begge mixeddoubler og damesingler.

Værløse-mandskabet gav dog ikke så let op og bed dog hurtigt fra sig med to sejre i herresingle. Rasmus Messerschmidt vandt en uhyre tæt kamp over Hans-Kristian Vittinghus, der måtte se sig slået 22-20, 21-21. Mens Ditlev Jæger Holm i sikker stil hev en sejr over Karan Rajan Rajarajan i land.

Ikke desto mindre endte kampen med et slutresultat på 3-6 i Aarhusianernes favør, der strøg forbi Værløse i tabellen.

Læs også: Vigtige point på spil i ligaens comeback-runde

Aftenens største sejr tog Solrød-mandskabet, der uddelte æg og sendte Odenses spillere tilbage til Fyn med et gedigent nederlag med nul sejre i bagagen. Slutresultatet lød således på et klingende 9-0 nederlag til Odense OBK, der trods alt kæmpede en brav kamp og hev flere af kampene ud i både tre sæt og ombolde.

Efter dagens nederlag ligger oprykkerne fra Odense OBK nederst i tabellen med blot fire point efter tre kampe. Omvendt lykkeligt ser det ud for Solrød, der kan juble over at være i Badmintonligaens top-3.

Få et overblik over alle aftenens kampe

Det ubesejrede Team Skælskør-Slagelse hold viste ingen nåde overfor Greve-mandskabet, der måtte se sig slået af hjemmeholdet med slutresultatet 7-2.

Med den komfortable sejr over Greve indtager Team Skælskør-Slagelse indtager førstepladsen i Badmintonligaen, og har således direkte kurs mod RSL Final 4.

Klik her og se stillingen i Badmintonligaen

Allerede torsdag er der mere spændende ligafjer på programmer. Her spilles fjerde runde af Badmintonliga, der byder på en masse spændende holdkampe.

 

 Tags: , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,