Foto: Søren M. B. Petersen, Lillerød Badmintonklub

Få overblik over weekendens GP-vindere i Lillerød

November 30, 2020 14:00 Skrevet af

Sæsonens tredje Grand Prix-turnering er veloverstået, og det gælder især for de fem vinderkonstellationer i Lillerød i weekenden. Få overblik over, hvem der løb med sejrene, leverede overraskelserne og hjemtog sæsonens anden GP-titel.

 

Der blev delt mere end bare tidlige decembergaver ud på den første søndag i advent.

Selvsamme dag blev sæsonens tredje Grand Prix-turnering nemlig rundet vel af i Lillerød Badmintonklub og det traditionen tro med præmieuddeling til vinderne.

Her løb en hidtil uset konstellation med titlen i herredouble. Victor Svendsen/Lasse Mølhede tilkæmpede sig triumfen efter tre finalesæt mod Daniel Lundgaard/Mathias Thyrri, 21/19,15/21,21/14. Victor Svendsen kan dermed prale med at have vundet to Grand Prix-turneringer i denne sæson i to forskelligartede kategorier, eftersom han også tog sejren i Højbjerg i herresingle.

 

 

Tilsvarende gjorde Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby i mixeddoublekategorien, og søndag hev de ligeledes endnu en GP-titel i land. Det skete oven på et tæt finaleopgør med Niclas Nøhr/Amalie Magelund, som blev besejret med cifrene 21/16,20/22,21/14.

Mindre tæt blev det i damedoublefinalen, hvor Claudia Paredes/Sara Lundgaard hev en sikker sejr hjem over Christine Busch/Amalie Schulz 21-17, 21-12.

 

Line Christophersen blev sidenhen den tredje titeltager til at vinde sin anden GP-turnering. I Højbjerg besejrede hun Amalie Schulz i finalen, og søndag kom titlen i hus med finalesejr over estiske Kristin Kuuba.

Kuuba var langt fra den eneste udenlandske spiller, der deltog i turneringen, som også rummede spillere fra blandt andet Indien, Frankrig og Sverige. I herresingle var finalen da også rent udenlandsk, og her snuppede Solrød Strands irske spiller, Nhat Nguyen, sejren over KMB2010’s hollandske Joran Kweekel.

Dermed er stillingen i årets Grand Prix Circuit opdateret, og der venter bare én turnering mere, inden finalestævnet står for døren i Svendborg til marts. Klik her for at se den opdaterede stilling i Grand Prix Circuit.

Næste Grand Prix-turnering finder sted fra 8.-10. januar i ABC Aalborg. Klik her for at læse mere om Grand Prix Circuit.

Læs også: Skal din klub arrangere en GP-turnering? Nu kan du søge om værtskab

 Tags: ,
Kategori: , , , ,