Badminton Danmark afventer med at melde sine konkrete retningslinjer ud for badmintonsporten i de 17 kommuner i og omkring hovedstaden, som på baggrund af myndighedernes pressemøde i dag, tirsdag den 1. december klokken 16.00, får yderligere retningslinjer og anbefalinger i bekæmpelsen mod Covid-19. Badminton Danmark afventer DIF’s fortolkninger af retningslinjerne og anbefalingerne i sportsøjemed. 

 

I dag indkaldte myndighederne til pressemøde grundet en negativ udvikling af coronasmittede i 17 kommuner i og omkring hovedstadsområdet. Til pressemødet varslede myndighederne nye retningslinjer og anbefalinger, som rammer idræt og foreningslivet. Heriblandt badminton.

Hvad retningslinjerne og anbefalingerne præcis får af betydning for badmintonsporten afventer Badminton Danmark med at melde ud, indtil vi har modtaget DIF’s tolkninger af de nye nye retningslinjer og anbefalinger.

Læs mere: Overblik: Sådan forholder Badminton Danmark sig til coronavirussens udvikling i forhold til sporten i Danmark

Læs også: Corona-inspiration: To træblokke og tre millimeter plexiglas gjorde dommerbordet trygt