Ravn/Magelund, Kjærsfeldt og Axelsen klarede sig videre ved Toyota Thailand Open, men resultaterne står dog i baggrunden ovenpå Sara Thygesens uheldige øjeskade og Mia Blichfeldts overbelastningsskade.

 

Dagens danske fødselar Sara Thygesen får nok ikke lov til at fejre sin 30-års fødselsdag med kage og hvad der dertil hører. For i afslutningen af første sæt blev Thygesen ramt i venstre øje tæt oppe ved nettet af So Yeong Kim.

I første omgang lød det til, at OBK-spilleren blot følte, at det var en nerve, som var ramt. Men da turneringslægen kom hen og tilså danskeren, var bunden af hendes synsfelt mørkt. Det fik af den gode grund Sara Thygesen/Maiken Fruergaard til at trække sig fra kampen ved stillingen 16-19 mod sydkoreanske Kim/Kong, der var i Thailand Open-semifinalen i søndags.

Thygesen blev straks kørt på hospitalet for at blive tjekket for tryk i øjet. Det er nu blevet besluttet, at hun skal blive på hospitalet de næste fem dage, da hun skal være under observation for at se, om de øjendråber, hun skal modtage, virker.

Læs også: Fem stærke sejre går dansk vej på førstedagen af Toyota Thailand Open

Sara Thygesen var ikke den eneste dansker, der var uheldig i dag.

Også sidste uges positive oplevelse Mia Blichfeldt måtte trække sig fra danskerbraget mod Line Kjærsfeldt grundet en overbelastning omkring lysken og inderlåret. Kjærsfeldt er af den grund videre til anden runde, hvor Carolina Marin venter.

Klik her for at se flere detaljer fra kampene ved Toyota Thailand Open

Foruden de to skader bød dagen på to danske sejre – tre hvis man tæller Line Kjærsfeldts med. Dem stod Freja Ravn/Amalie Magelund og Viktor Axelsen for.

Den unge damedouble vandt 21-10, 21-13 over thailandske Korepap/Sudjaipraparat, som ligger nummer 50 på verdensranglisten. Danskerne ligger selv nummer 41.

De er nu klar til anden runde, hvor de igen får thailandsk modstand. Denne gang mod syvendeseedede Kititharakul/Prajongjai.

Læs også: Axelsen vinder Thailand Open: – Det var bundsolidt

Søndagens Thailand Open-vinder i herresingle, Viktor Axelsen, vandt uden problemer 21-9, 21-8 over canadiske Jason Anthony Ho-Shue.

Desværre blev det til et nederlag til Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, som dermed ikke kunne følge op på sidste uges lovende resultater. De tabte i tre sæt til Jomkoh/Paewsampran fra Thailand, 16-21, 15-21, 18-21.

Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby kunne ikke stille noget op mod fjerdeseede Seung Ja Seo/Yujung Chae fra Sydkorea, da de måtte se sig slået med 9-21, 10-21.

Klik her for at se morgendagens program ved Toyota Thailand Open

I morgen går anden runde løs, og vi håber på gode meldinger fra Sara Thygesen og gode resultater fra danskerne.