Fjerbold - Shuttlecock - Fjer - Bold - Linje - Grøn bane - hvide linjer - Badmintonphoto
Badmintonphoto

abc Aalborg Grand Prix udskydes på ny: Spilles i uge 17

January 29, 2021 09:37 Skrevet af

Grand Prix Circuit-turneringen i abc Aalborg udskydes nu for anden gang. Det sker på grund af de fortsatte udfordringer, der er som konsekvens af de gældende restriktioner. – Bedst og sikrest for alle parter, lyder det fra SSU-formand i abc Aalborg.

 

Oprindeligt skulle det fjerde stop på Grand Prix Circuit’en gøres i abc Aalborg i begyndelsen af januar, men på grund af de aktuelle coronarestriktioner blev det udsat til uge syv.

Sådan bliver det dog heller ikke. Endnu en gang ser Badminton Danmark og værtsklubben sig nødsaget til at udsætte turneringen, da de nuværende restriktioner er forlænget til og med 28. februar.

Det fortæller SSU-formand i abc Aalborg Thorkild Bendsen.

– Med de forlængede restriktioner får vi svært ved at afholde så stort et stævne. På den baggrund og af sikkerhedsmæssige årsager er vi kommet frem til, at det er bedst at flytte turneringen til et senere tidspunkt, hvor smitten formentlig er lavere, og vi generelt vil stå et bedre sted i forhold til smitterisici, siger Thorkild Bendsen.

Derfor rykkes stævnet til april, nærmere bestemt uge 17, og dermed vil det stadig tælle med forud for RSL DM, som tilsvarende er rykket til medio maj.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan nå at afvikle turneringen inden DM. Det, tror jeg, er godt for stævnet, og samtidig gør det alt andet lige tingene nemmere for os, når det kommer til at skaffe hjælpere og indhente sponsorer, siger Thorkild Bendsen med tilføjelsen:

– Vi er stolte af at være arrangører af den her turnering og glæder os virkelig til forhåbentlig at kunne vise Aalborg og os selv frem fra bedste side og give spillerne en rigtig fed oplevelse.

Læs også: Grand Prix-turneringen i abc Aalborg udskydes

I Badminton Danmark bakker elite- og sportschef Jens Meibom op om beslutningen og krydser fingre for, at tredje dato i kalenderen er lykkens gang.

– Vi er glade for, at det er lykkedes at finde en ny, senere dato i kalenderen og håber selvfølgelig, at det bliver muligt at afvikle turneringen i april, således det også kan nås inden DM. Samtidig er vi rigtig glade for, at abc Aalborg på trods af de trælse omstændigheder og det ekstra arbejde stadig har mod på at afvikle dette stævne, som er rigtig vigtigt for mange spillere og for dansk badminton, siger Jens Meibom.

I uge syv var turneringen planlagt til at skulle udspilles i Gigantium i Aalborg. Hvorvidt det bliver tilfældet i uge 17, ligger endnu ikke klart, men Thorkild Bendsen oplyser, at Grand Prix-stævnet enten spilles i Gigantium eller i abc Aalborgs hjemmehal.

Podcast: Lillerød Grand Prix – årets sidste turneringTags: , ,
Kategori: , ,