Anders Antonsen - World Tour Finalerne - BWF - Verdens bedste - Badmintonphoto
Badmintonphoto

Jonassen om semifinalerne til World Tour-finalerne: Rigtig godt, at de ikke har trukket hinanden

January 29, 2021 15:43 Skrevet af

Viktor Axelsen og Anders Antonsen undgik hinanden i lodtrækningen til semifinalerne ved World Tour-finalerne. Axelsen møder derfor Chou Tien Chen, mens Antonsen skal op imod Tzu Wei Wang, og det det er cheflandstræner Kenneth Jonassen godt tilfreds med: – Jeg havde krydset fingre for, at de ikke ville trække hinanden.

 

Morgendagens herresinglesemifinaler ved finaleturneringen på World Touren bliver en gentagelse af dagens kampe. Det står klart efter lodtrækningen, som blev foretaget efter dagens sidst spillede kamp.

Med den lodtrækning har Danmark en potentiel mulighed for at stå med begge danske herresingler i finalen på søndag, og den chance er cheflandstræner Kenneth Jonassen rigtig glad for.

– Jeg havde krydset fingre for, at de (Axelsen og Antonsen, red.) ikke ville trække hinanden. Det er rigtig godt, at de ikke har trukket hinanden, for det giver os potentialet til at spille begge to i finalen. Vi skal være til stede, og vi kender størrelsen, vi skal op imod, og det skal give os troen på, at vi godt kan finde måden at løse vores modstandere på, siger Jonassen.

Læs også: Axelsen buldrer videre – nederlag til ufokuseret Antonsen

Axelsen pillede pynten af Chou Tien Chen med en sejr på 21-10, 21-14, mens Antonsen tabte 11-21, 19-21 til Tzu Wei Wang. Der venter dog begge danskere en hel anden opgave i morgen mod de samme modstandere, hvis man skal tro cheflandstræneren.

– Det bliver noget helt andet, end det vi så i dag. Der kommer mere nerve i kampene. Det kan ikke undgås. Det er vigtigt at have det med i vores forberedelse, at det bliver en anden størrelse i morgen, siger Jonassen.

Det er første gang, at Antonsen står i en semifinale ved World Tour-finalerne, og for at det skal gå hen og blive en god oplevelse for den 23-årige herresingle, skal de hurtige sko findes frem.

– Anders skal være noget hurtigere på fødderne i morgen end i dag. Være skærpet i sit eget spil. Wang har imponeret mig i den her turnering, så han er absolut en modstander, som man skal passe på. Han er farlig på nettet, slår mange vindere og lokker også sin modstander til at angribe for tidligt. Men en god udgave af Anders står udmærket overfor Wang, men det kræver, at han er skærpet. Får Anders fat i ham, så begynder Wang at lave sine standardting, som vi kan straffe, siger Kenneth Jonassen.

Klik her og se programmet for semifinalerne ved World Tour-finalerne

Hos suveræne Axelsen bliver opgaven at holde snuden i sporet.

– Viktor skal fokusere på sit eget spil. Det skal tilpasses i forhold til, hvilken udgave af Chou, der kommer ud i morgen. Vi tager ikke udgangspunkt i dagens kamp, men semifinalen fra i lørdags ved Toyota Thailand Open. Vi ved, at vi ikke kan ikke tage noget for givet mod Chou, siger Jonassen.

Anders Antonsen spiller sin semifinale omkring klokken 12.00, mens Viktor Axelsen spiller omkring klokken 14.00. Begge kampe kan ses live på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT.Tags: , , ,
Kategori: ,