Badmintonphoto

Gentofte genåbner grundspillet med gevinst over Vendsyssel

februar 1, 2021 11:08 Skrevet af

Mellem sæsonfinalerne og VM-finalen i håndbold sneg Gentofte et overraskende resultat ind i Badmintonligaen. Med fem sejre formåede oprykkerne at give Vendsyssel sæsonens første nederlag på kontoen.

 

Mens de fleste sportsinteresserede søndag eftermiddag nok havde øjnene på den danske finale i sæsonfinalerne i Bangkok eller trippede inden VM-finalen i håndbold, var der en anden alvor på spil i Vendsyssel.

Her stod hjemmeholdet nemlig over for Gentofte i et af efterårets udsatte opgør, fra da Nordjylland var lukket ned.

Langt om længe fik Gentofte lejlighed til at tage turen til Nordjylland, og det blev ikke forgæves.

Få timer senere kunne oprykkerholdet nemlig vende snuden hjem med en 5-4-sejr, der samtidig efterlod Vendsyssel med sæsonens første nederlag.

Læs også: Anders Antonsen bryder Axelsens stime og vinder World Tour-finalerne

Fra Gentoftes side var det blandt andet en højdramatisk sejr i første mixeddouble, der gjorde udslaget. Her vandt Kasper Antonsen/Celine Juel med med cifrene 21-8, 20-22, 21-19.

Lige ved og næsten var det da også, at udeholdet snuppede anden mixeddouble, som Gentofte havde placeret Line Christophersen i ved siden af Nicolai Müller. Om end det var på et hængende hår, endte sejren i sidste ende med at gå til den rutinerede mixedmodstander, Mathias Christiansen og makker Sabrine Jaquet, med et drabeligt resultat på 26-24 i tredje sæt.

Line Christophersen fik dog i den grad oprejsning i første damesingle, som hun vandt solidt i to sæt over Laura Sarosi. Også brormand og holdkammerat Mads Christophersen gjorde sit for at tilsætte point til Gentofte.

I herresingle sejrede han i tre sæt over Jan Ø. Jørgensen, og i anden herredouble vandt han med makkeren Nicolai Müller et tæt opgør med Victor Svendsen/Zvonimir Durkinjak.

Herredoublen, som fulgte efter Kasper Antonsens/Frederik Colbergs sejr i første herredouble, blev desuden den afgørende i holdkampen.

Sidste bold fra det opgør kan du se her i videoen fra Vendsyssel Elite Badmintons facebookside.

Næste runde i ligaen spilles allerede tirsdag aften. Ulig opgøret mellem Vendsyssel og Gentofte, der var et levn fra tredje runde, er samtlige hold i ligaen i aktion tirsdag.

Følg med på badminton.dk tirsdag, hvor vi varmer op til runden og samler klubbernes links til de respektive opgør.Tags: , ,
Kategori: , , , ,