Foto: VEB

Vendsyssel slår Greve og klatrer op på førstepladsen inden sidste runde

februar 5, 2021 10:47 Skrevet af

Med lidt forsinkelse kom Vendsyssel og Greve op på lige mange kampe som de øvrige hold i Badmintonligaen, og det sendte Vendsyssel helt til vejrs, mens Greve trods et nederlag kravler op a point med RSL ODENSE OBK. Med en sejr mere end Greve, holder odenseanerne sig dog over Greve i stillingen forud for den afsluttende runde på mandag. 

 

Det blev favoritterne på udebane, der torsdag aften løb med sejren i Greve. Med en sejr på 6-3 indtager Vendsyssel nu førstepladsen i Badmintonligaen forud for den sidste og afgørende runde i grundspillet på mandag.

Via livestream blev der ellers transmitteret flere nervepirrende opgør i Greve, der dog overvejende endte med at udmønte sig i VEB’s favør.

Det gjaldt blandt andet i anden mixeddouble, hvor Robin Tabeling/Debora Jille havde held med at lukke kampen mod Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby med cifrene 21-17 i tredje sæt.

Endnu tættere blev det i første damesingle, som skulle afgøres i ombolde i både andet og tredje sæt. Også her var det gæsterne, der trak det længste strå med en 27-25-sejr i tredje sæt til Sabrina Jaquet over Iris Wang.

Læs også: Vendsyssel kan tage føringen i grundspillet oven på udskudt opgør i aften

Samtlige marginaler tilfaldt dog ikke Vendsyssel-mandskabet. På trods af sin rige erfaring blev det ikke Jan Ø. Jørgensen, der kunne tilføre et point til holdets konto i første herresingle. Her måtte den garvede VEB-spiller lide nederlag til Kalle Koljonen med cifrene 19-21 i tredje sæt.

Samlet set kunne VEB dog se sig godt tilfredse med sejren på 6-3, da den giver dem ni point og dermed en fem-pointsføring foran TSS, der nu ligger toer i grundspillet. Således kan vi på mandag forvente en regulær grundspilsfinale, når VEB møder TSS.

Med forspringet på fem point kan VEB dog “nøjes” med fire sejre i kampen.

Større bliver opgaven for Greve, der skal ud at hente flere point end RSL ODENSE OBK på mandag, hvis de skal undgå at spille nedrykningsspil. Greve møder Gentofte, mens RSL ODENSE OBK møder Værløse. Højbjerg/Viabiler står over for Aarhus AB, der allerede er sikret nedrykning.

De resterende placeringer afgøres altså helt og aldeles på mandag, hvor sæsonens sidste runde i Badmintonligaen inden Final 4 og nedrykningsspillet udspilles.

Desværre bliver det foruden tilskuere, men på badminton.dk sørger vi for at samle links til klubbernes livestreams, således man kan følge med foran skærmen.

Klik her for at få overblik over sidste runde i Badmintonligaens grundspil

 Tags: ,
Kategori: , , , , ,