Torsdag aften øjner Vendsyssel muligheden for at indtage førstepladsen i grundspillet forud for sæsonens sidste og afgørende runde mandag. – Som altid er målet for os en sejr, siger VEB’s Victor Svendsen forud for det udsatte opgør på udebane. 

 

Trods et tumultarisk efterår med regional nedlukning i Nordjylland har Vendsyssel vist sig formstærke og på pletten, når det har gjaldt i Badmintonligaen.

Selv om nordjyderne sammen med Greve halter en kamp efter de øvrige otte hold ligaen, sidder VEB således lige nu på en fem-pointsføring foran Skovshoved, der ligger nummer tre.

Tilsvarende har Vendsyssel fire point op til TSS, som i skrivende stund ligger nummer et i grundspillet.

Det kan imidlertid ændre sig i aften, når Vendsyssel dyster mod Greve, og det er da netop, hvad Victor Svendsen agter skal ske.

– Som altid er målet for os en sejr. Det er noget, vi altid stiler efter. 5-4 vil være godkendt, men det kunne også være fint med seks sejre, så vi skaber lidt plads i forhold til et eventuelt topopgør med TSS på mandag, hvor det kan blive svært, siger Victor Svendsen.

Læs også: Næstsidste runde af Badmintonligaens grundspil bød på topkamp, dramatiske opgør og en enkelt storsejr

Faktisk kan Vendsyssel nøjes med fire sejre, der vil give dem fem point på kontoen og dermed sørge for, at de overhaler TSS med et point, inden de to tophold mødes i ”grundspilsfinalen” mandag. Står det til Svendsen, vil nordjyderne dog ikke stille sig helt tilfredse med mindre end en sejr.

– Selvfølgelig vil fire sejre stadig give os et godt udgangspunkt inden mandag, men en samlet sejr videre er altid en god fornemmelse, så det, håber jeg, vi kan få med os i aften, siger Svendsen.

Adspurgt hvorvidt den unge herresingle ser det som fordelagtigt eller det modsatte, at Vendsyssel grundet de udsatte opgør får flere kampe i benene i disse dage end de øvrige hold i ligaen, lyder det drilagtigt fra Svendsen:

– Du må godt citere mig for, at det nok er en ulempe for Jan Ø., men det er fint for os andre, siger han med et grin.

Læs også: Gentofte genåbner grundspillet med gevinst over Vendsyssel

Mens Vendsyssel altså kan kravle op på en førsteplads, er der dog også essentielle point på spil for Greve. Mandskabet fra Sydkysten ligger i øjeblikket under stregen og indtager en niendeplads, tre point bag RSL ODENSE OBK.

Derfor regner Victor Svendsen da også med hård modstand, når de to hold går i aktion torsdag aften klokken 19.00.

– Jeg synes, at Greve har et rigtig godt hold, så det er egentlig lidt overraskende for mig, at de kæmper så meget med det. Så jeg regner selvfølgelig med, at de kommer med fuld skrue, god gejst og energi i aften, og jeg tror, at det bliver et tæt på opgør med god fight, siger Victor Svendsen.

 

Vi forsyner dig her med link til livestream fra aftenens opgør, så snart det ligger klar. 

Greve – Vendsyssel spiller klokken 19.00