Det store spørgsmål om, hvem der i sæson 20/21 kan kalde sig landets bedste klubhold, må vi desværre vente lidt længere end planlagt på at få besvaret. RSL Final 4 udskydes nemlig til juni som konsekvens af diverse udfordringer foranlediget af coronasituationen.

 

Slutspillet i den bedste danske holdturneringsrække, RSL Final 4 i Badmintonligaen, bliver nu udsat til sommer.

RSL Final 4 var planlagt til at skulle spilles den 23.-24. april, men rykkes nu to måneder frem og spilles i stedet den 22.-23. juni 2021.

Det sker på baggrund af flere udfordringer og uheldige sammenfald med de oprindeligt planlagte datoer.

Blandt andet har den aktuelle coronasituation medført, at de spillere, der skal deltage i individuelt EM 2021 i Ukraine fra den 27. april, skal rejse tidligere af sted end ventet grundet coronatest og -karantæne.

Det betyder, at den forventede afrejse til EM falder sammen med datoerne for RSL Final 4 i april. Samtidig har TV 2 været udfordret på selvsamme datoer, og tv-stationen har dermed ikke kunnet garanteret at sende fra semifinalerne og finalerne i april.

På den baggrund er det blevet besluttet at flytte RSL Final 4 til 22.-23. juni 2021, hvor semifinalerne afvikles tirsdag, og bronzekampen efterfulgt af finalen spilles onsdag.

Med udsættelsen er håbet dermed også, at der vil være såvel TV på som mulighed for tilskuere til den altid intense og seværdige begivenhed i Brøndby Hallen.

Læs også: Værløse klarer skærene, mens Vendsyssel vinder grundspillet

Kvalificeret til RSL Final 4 er Vendsyssel, Team Skælskør-Slagelse, Værløse og Skovshoved, der optager pladserne i nævnte rækkefølge.