Grundet kollision i turneringskalenderen med flere internationale turneringer, der nyligt er blevet rykket, nødsages Badminton Danmark nu til at flytte challenge-turneringen og mesterskabet til begyndelsen af august. Begge spilles fortsat i Esbjerg i forlængelse af hinanden.

 

Coronapandemien og dens affødte restriktioner har gjort sæsonen både kortere og presset begivenhederne i turneringskalenderen godt og grundigt sammen.

Det gælder ikke kun i Danmark, men i den grad også i internationalt i BWF’s turneringskalender, hvor en række store, prestigefyldte turneringer er blevet skubbet til senere på sæsonen.

Det gælder blandt andet de OL-kvalificerende turneringer India Open og Malaysia Open, som nyligt blev rykket til maj.

Læs også: Badminton Danmark indgår samarbejde med Bambusa Danmark

Desværre betyder det, at de kolliderer med både VICTOR DENMARK MASTERS og RSL DM 2021, der var planlagt til at blive spillet i forlængelse af hinanden i Esbjerg i maj.

Derfor har Badminton Danmark været nødsaget til at flytte de to begivenheder endnu en gang for at kabalen kan gå op, hvilket heldigvis har været muligt.

Dermed udkæmpes VICTOR DENMARK MASTERS nu fra 5.-8. august, og RSL DM spilles fra 10.-13. august.

Begge spilles fortsat i Esbjerg, men i stedet for i ishockey-hallen Granly Arena, bliver det i Blue Water Dokken, at vinderne af henholdsvis challenge-turneringen og de danske mesterskaber anno 2021 skal findes.

Læs også: Op til RSL DM: VICTOR DENMARK MASTERS spilles i Esbjerg