Thomas Stavngaard - Træner - Landstræner - Mundbind - Corona - Covid-19
Badmintonphoto

Stavngaard testet negativ: Alle danske spillere og trænere kan deltage ved All England

March 17, 2021 07:45 Skrevet af

Assisterende landstræner Thomas Stavngaards nye PCR-test er negativ for Covid-19. Det betyder, at hele den danske trup kan deltage ved All England. – Vi er glade og lettede over, at vi kan komme i gang, siger Elite- og sportschef Jens Meibom.

 

Den assisterende danske landstræner Thomas Stavngaard modtog i går et positivt testresultat for Covid-19. Men det har vist sig at være et falsk positivt resultat. Det viser en ny PCR-test, som Thomas Stavngaard fik lov til at tage, eftersom at flere PCR-tests foretaget til All England har vist sig at være enten falsk positive eller inkonklusive.

Thomas Stavngaard fik det negative testresultat lige over midnat dansk tid. Siden er det blevet besluttet af BWF, turneringsledelsen og de lokale myndigheder, at Thomas Stavngaard og resten af den danske trup kan spille All England, som begynder i dag.

– Vi er først og fremmest glade for, at Thomas Stavngaard kunne få en ny test, som har vist, at han ikke var syg alligevel. Så nu er vi glade og lettede over, at vi kan komme i gang, og at alle spillere og trænere kan deltage, siger Elite- og sportschef Jens Meibom.

Læs også: Dansk landstræner testet positiv for Covid-19 til All England

Grundet de flere falsk positive tests ved All England, er det blevet besluttet at udskyde kampstart fra klokken 10.00 dansk tid til klokken 15.00.

Årsagen er, at der klokken 11.30 vil være Team Managers Meeting, hvor kampprogrammet blandt andet vil blive gennemgået.Tags: , , , ,
Kategori: ,