Badmintonphoto

Nyt e-trænerkursus giver dig kundskaber i mixeddoubletaktik

marts 23, 2021 13:45 Skrevet af

I forlængelse af tidligere taktiske e-trænerkurser følger Badminton Danmark nu https://badminton.dk/2021/03/03/canadian-united-pharmacy/ trop med endnu et til samlingen. Bliv knivskarp på det taktiske felt i mixeddoublekategorien med kurset ’Mixdoubletaktik’.

 

Du kender måske allerede til Badminton Danmarks levitra buy online no prescription overnight e-trænerkurser med fokus på taktik; taktisk træning, singletaktik og doubletaktik.

Nu udvider Badminton Danmark paletten af https://badminton.dk/2021/03/03/canadian-united-pharmacy/ e-trænerkurser til også at omfatte kategorien mixeddouble.

Det sker med kurset ”Mixdoubletaktik”, som introducerer dig til taktik i kategorien og giver dig viden om de taktiske tommelfingerregler i forskellige situationer, herunder servesituationen, offensiv og defensiv og i kontrafasen.

Klik her for at læse mere om og købe kurset ‘Mixdoubletaktik’

Kurset er et af flere af Badminton Danmarks e-trænerkurser, som er vokset i antal i løbet af how much does cialis cost det seneste år.

Du kan læse mere om de øvrige e-trænerkurser, som foreløbig tæller kurserne ’taktisk træning’, ’singletaktik’, ‘doubletaktik’, ’parabadminton ’træning af voksne motionsspillere’ her.

Læs også: Få gratis e-trænerkursus i parabadmintonTags: , , , , ,
Kategori: , , ,