Badmintonphoto

abc Aalborg Grand Prix løber langt om længe af stablen: – Vi gør det for spillerne

April 29, 2021 10:56 Skrevet af

Trods flere udsættelser har abc Aalborg holdt fast i at afvikle klubbens Grand Prix-turnering, og fredag går det langt om længe løs i Nordjylland, om end uden tilskuere. – Vi synes jo, at det er fedt med et stort stævne i Nordjylland og gør det jo også for spillerne, siger SSU-formand, Thorkild Bendsen.

 

Vejen til det nordjyske stop på Grand Prix Circuit’en har langt fra været uden bump.

Turneringen i abc Aalborg, der skulle være spillet i januar, har ikke bare måttet tåle en enkelt udsættelse, men hele to slagsen.

Heldigvis for såvel spillere som klubben har de gentagne udsættelser ikke fået klubben til helt at aflyse.

Fra fredag formiddag står den således på national topbadminton i storhallen i Gigantium i nordens Paris, Aalborg, og det glæder i den grad en af favoritterne i herresinglekategorien, Magnus Johannesen.

– Det er jo fedt, at de (abc Aalborg) formår at afholde turneringen, selv om den har måttet udskydes. Indtil nu har det næsten kun været de største, internationale turneringer, der er begyndt at åbne igen, og mange af os, der er tilmeldte i Aalborg, har ikke haft mulighed for at spille så mange turneringer i lang tid, så det, synes jeg selvfølgelig, er rigtig dejligt, siger Magnus Johannesen, som kun har spillet en enkelt turnering i 2021, Orleans Masters i marts.

Læs også: abc Aalborg Grand prix udskydes på ny: Spilles i uge 17

Ifølge SSU-formand i abc Aalborg, Thorkild Bendsen, er det da også navnlig for spillernes skyld, at de trods modgangen har valgt at køre på.

– Vi synes jo, det er fedt med et stort og professionelt stævne i Nordjylland og i klubben, som vi gerne vil vise frem fra bedste side. Men vi gør det jo i høj grad også for spillerne, og vi håber selvfølgelig, at de får en virkelig fed oplevelse ud af det og får fornemmelsen af et professionelt og rigtig fedt setup, siger Thorkild Bendsen.

I mellemtiden, hvor turneringerne har været få, har Magnus Johannesen til gengæld bygget på sit spil på træningsbanen, og han går derfor også ind til weekendens Grand Prix-turnering med mål om at vinde.

– Træningsmæssigt er det gået godt, og jeg føler, at jeg har rykket mig på mange områder, blandt andet fysisk. Så jeg glæder mig selvfølgelig til at teste nogle af de ting af, jeg har gået trænet og på, men der er heller ingen tvivl om, at jeg gerne vil vinde, og det er det, jeg går efter, siger han.

abc Aalborg streamer live på deres youtubekanal fra samtlige kampe fra fredag til og med finalerne søndag. Klik her for at tilgå abc Aalborgs youtubekanal.

Du kan klikke her for at få overblik over programmet og se spilleplanen for abc Aalborg Grand PrixTags: ,
Kategori: , , , ,