Thomas Stavngaard - Træner - Landstræner - Mundbind - Corona - Covid-19
Badmintonphoto

Assisterende landstræner er testet positiv for Covid-19

May 4, 2021 08:42 Skrevet af

Danmarks assisterende landstræner Thomas Stavngaard er mandag blevet testet positiv med Covid-19. – Udover hovedpine mærker jeg ikke nogen gener, siger Thomas Stavngaard.

 

Danmarks assisterende landstræner Thomas Stavngaard er testet positiv for Covid-19.

Det står klart, efter Stavngaard mandag morgen vågnede med sygdomstegn, hvorefter han fik foretaget en kviktest, der desværre kunne bekræfte mistanken.

En efterfølgende PCR-test foretaget mandag formiddag har siden kunnet bakke op om det positive kviktest-svar. Heldigvis er symptomerne foreløbig milde, fortæller Thomas Stavngaard.

– Da jeg vågnede i morges, var det med en dundrende hovedpine. Det hjalp et par Panodiler på, men smerterne er kommet en smule igen siden da. Udover hovedpine mærker jeg ikke nogen gener, siger Thomas Stavngaard.

Thomas Stavngaard rejste ligesom størstedelen af de danske EM-spillere hjem fra Kiev søndag. Landstræneren var ikke i nær kontakt med nogen af spillerne eller de øvrige trænere og stab i forbindelse med hjemrejsen.

Inden hjemrejsen søndag var Stavngaard både blevet testet negativ for Covid-19 med kviktest og PCR-test, og ved ankomst til Danmark tog han også en kviktest, som gav et negativt svar.

Den assisterende landstræner er nu i hjemmeisolation.

Læs også: Danske EM-spillere i karantæne kan komme hurtigere hjem fra Ukraine – Axelsen er allerede i DanmarkTags: ,
Kategori: , , ,