BadmintonForum - Priser - Årets Ildsjæl - Årets Klub - Årets Ungdomsklub - Årets Ungdomsklub
Billeder af vinderne af priserne i 2021, DGI Badminton og Badminton Danmark

Årets Badmintonklub, Årets Badmintontræner og Årets Ildsjæl: Se hvem priserne gik til

maj 29, 2021 12:55 Skrevet af

På Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde og DGI Badminton Landsledelsesmøde lørdag blev de tre vindere af Badminton Danmarks og DGI Badmintons fælles priser; Årets Badmintonklub, Årets Badmintontræner og Årets Ildsjæl annonceret. Vinderne blev henholdsvis Dalum Hjallese Badmintonklub, Kenneth Belling fra Nakskov Badmintonklub og Kent Baden fra TPI.

 

En inkarneret ildsjæl, en initiativrig træner og en driftig klub blev lørdag prishædret under årets virtuelle udgave Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde og DGI Badminton Landsledelsesmøde.

Her blev vinderne af årets tre priser præsenteret med optagelser, fra da de fik den glædelige nyhed få dage forud for weekenden.

Årets Badmintonklub blev Dalum Hjallese Badmintonklub, og ikke overraskende var det en glædelig anerkendelse for den fynske forening, der modtog prisen på baggrund af blandt andet en fænomenal evne til at holde gryden i kog gennem coronakrisen.

– Det er jo stort. Til hverdag er det jo bare noget, vi gør. Nu er der pludselig nogle, der har fået øje på det. Det er jo megastort og gør bare tingene lidt sjovere, lød det fra en glædeligt overrasket ungdomsformand i DHBK, Berit Fogh-Schultz, som måtte indrømme, at det i lyset af coronapandemien ikke har været et let år.

– Det har været et hårdt år, men vi har forsøgt at gøre alt, vi kunne for at holde liv i det, og det ser ud til, at det er lykkedes, sagde hun.

I det forgangne år har den fynske klub blandt andet haft succes med at holde det sociale samt formen ved lige gennem diverse konkurrencer. Eksempelvis har klubbens spillere været delt ind i grupper, der har dystet i, hvem der kunne gå/løbe flest kilometer.

Desuden har de gjort en stor indsats for, at klubbens medlemmer har kunnet holde sig aktive udendørs og blandt andet indkøbt udendørsnet og -bolde for at give børnene mere af ”badmintonfølelsen”. Ikke mindst har klubben haft stor succes med projektet ”Jorden rundt med DHBK”, som handlede om, at klubben skulle tilbagelægge 40.000 kilometer. Et mål, de nåede for få dage siden, som gerne skal udmunde i en grillfest for klubbens medlemmer.

Stort tillykke til DHBK med prisen! Se nedenfor, hvordan uddelingen gik til for et par dage siden.

 

Klik her for at læse mere om prisen Årets Badmintonklub og kriterierne bag udvælgelsen

Prisen Årets Badmintontræner gik til Nakskov Badminton Clubs Kenneth Belling, som ikke kan tilskrives at have ligget på den lade side det seneste år. Kenneth Belling har blandt andet søgt midler, så klubben har kunnet købe ind for 30.000 kroner til optimering af deres MiniTon-tilbud, som træneren også har været primus motor på. Desuden har Belling været en varm fortaler på vegne af klubben i blandt andet byens børnehaver og på skoler, hvilket har resulteret i en stadig voksende ungdomsafdeling. Derudover roses træneren for sin idérigdom og for ikke at være bleg for at tage en ekstra tørn for at glæde sine spillere.

Selv var det en glad og ydmyg Nakskov-træner, der modtog prisen:

– Jeg er superglad. Allermest fordi det er nogle af dem, jeg går og arbejder med til daglig, som har brugt tid på at sidde og skrive nogle meget, meget pæne ting om mig. Det afspejler jo, at der er nogen, der sætter pris på det, lød ordene fra Kenneth Belling.

Stort tillykke til årets badmintontræner, Kenneth Belling! Se nedenfor, hvad han sagde til kåringen.

 

Klik her for at læse mere om prisen Årets Badmintontræner og kriterierne bag udvælgelsen

Årets Ildsjæl blev formand i TPI, Kent Baden, som modtog prisen blandt andet i kraft af til hver en tid at tænke på og hylde andre før sig selv.

I forbindelse med prismodtagelsen ønskede han da også at sende en cadeau ud til de mange frivillige kræfter, der er med til at holde landets foreninger stærke.

– Det er jo stort og nærmest svært at forstå lige i første omgang, for der er så mange ude i forenings-Danmark, der yder en kæmpe indsats og knokler mindst lige så meget som mig. Så jeg er jo enormt beæret over, at valget er faldet på mig, sagde Kent Baden.

Udover at være beskeden og til hver en tid opmærksom på sine omgivelser tilskrives årets ildsjæl også at være idérig, initiativrig og en humørbombe. Under coronanedlukningen var Kent Baden blandt andet igangsætter af diverse konkurrencer med fine præmier på højkant, som han selv stod for at køre ud til vinderne med. Desuden søsatte han et løbende online-motionsprojekt for at holde medlemmerne og det sociale fællesskab i ave, mens diverse turneringer og fælles ture, han ellers havde været den drivende kraft i, var blevet sat i bero grundet pandemien.

Vi ønsker stort tillykke til årets ildsjæl 2021, Kent Baden. Se nedenfor, hvordan Kent Baden blev overrasket med prisen.

 

 

Klik her for at læse mere om prisen Årets Ildsjæl og kriterierne bag udvælgelsen

Klik her for at få overblik over de indstillede til priserne



Tags: , , , ,
Kategori: , , ,