BadmintonForum - Priser - Årets Ildsjæl - Årets Klub - Årets Ungdomsklub - Årets Ungdomsklub
DGI Badminton og Badminton Danmark

Tre hæderfulde priser tildeles på weekendens repræsentantskabs- og landsledelsesmøde

May 27, 2021 08:00 Skrevet af

I Danmark er vi så privilegerede huse adskillige badmintonildsjæle, -klubber og -trænere, som på daglig basis er med til at sætte smil på deres spilleres læber, drive udvikling i foreningerne og skabe gode oplevelser og miljøer. Tre af dem hædres i weekenden med Badminton Danmarks og DGI Badmintons fælles kåringer af henholdsvis Årets Ildsjæl, Årets Badmintonklub og Årets Træner. Bliv klogere på de prisindstillede forud for Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde og DGI Badmintons landsledelsesmøde her.

 

På vaskeægte 2021-manér afholdes Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde og DGI Badmintons landsledelsesmøde på lørdag online.

Her skal blandt andet vælges kandidater til en række poster i Badminton Danmarks bestyrelse og udvalg, og så skal nogle af landets talrige ihærdige badmintonfolk hædres med henholdsvis prisen Årets Ildsjæl, Årets Træner og Årets Badmintonklub.

Klik her for at gå til dagsordenen for Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde

Blandt de indstillede til sidstnævnte er klubber som Holstebro Badmintonklub og Glostrup Badminton Club, der begge er vokset i antal og har skabt gode klubmiljøer, der både favner socialt og sportsligt.

Også Hjørring Badmintonklub er at finde i rækken af indstillede til prisen Årets Badmintonklub, blandt andet i kraft af den nordjyske klubs tilløbsstykke med Voksenfjer-konceptet, der har afstedkommet flere medlemmer fra de nærliggende gymnasier og læreruddannelsen.

Se alle indstillede til Årets Badmintonklub nederst i artiklen.

Læs også: Bolbro Badminton er Årets Ungdomsklub 2021: – Vi er ovenud lykkelige

På trænerfronten er også en pæn håndfuld forrygende og driftige trænere i spil til prisen Årets Træner. En af dem er Birgitte Hindse fra Nr. Broby Badmintonklub, hvis proaktive indsats med opstart og udvikling af en vaskeægte MiniTon-succes har været en gave for den fynske klub. Også hendes indsats med at holde gang i klubaktiviteter under coronapandemien er blandt årsagerne til hendes indstilling.

Ligeledes er Kenneth Belling fra Nakskov Badmintonklub indstillet til prisen på baggrund af blandt andet sin indsats med at stable MiniTon på benene i klubben og være opsøgende i forhold til at engagere nye spillere, hvilket har resulteret i en voksende ungdomsafdeling. Samtidig roses han for sin idérigdom og for ikke at være bleg for at tage en ekstra tørn for at glæde sine spillere.

Se alle indstillede til Årets Træner nederst i artiklen.

Læs også: Hvem vandt? Se vinderne af DGI Badmintons og Badminton Danmarks priser 2020

Ikke overraskende har også en række af landets talrige ildsjæle fået velfortjente roser med i indstillingen af dem. For eksempel lyder det om Teis Nielsen fra Valby Badminton Club, at han ”nærmest er over det hele” og “udfører sit hverv som ungdomsformand formidabelt”. Det gør han blandt andet ved at arrangere alskens sociale arrangementer som quizzer, online banko og klubture,  foruden at udarbejde træningsprogrammer, træningsvideoer, skolesamarbejder og meget andet.

Tilsvarende roses Haderslev Badmintonklubs Bo Beck Jørgensen, som også er indstillet til Årets Ildsjæl, for altid at stå klar, ikke alene for “den store klub” på egnen, men til gavn for alle klubberne i området. Netop samarbejdet med andre klubber vægter han højt, og han har været en stor drivkraft i lokalområdet i forhold til at søge midler til gavn for de lokale klubber i det forgangne, svære år. Se alle de indstillede til prisen Årets Ildsjæl nedenfor.

Der er ikke nogen tvivl om, at samtlige af de prisindstillede fortjener store skulderklap og syngende superlativer for deres arbejde, engagement og indstilling i et historisk udfordrende år for landets idrætsforeninger, men lørdag bliver det altså afsløret, hvem der også får en pris oven i hatten.

Få overblik over alle de indstillede til priserne her:

 

Indstillede til Årets Badmintonklub:

Glostrup Badminton Club

Holstebro Badmintonklub

Sydstevns Badminton

Hvidovre Badminton Club

Hjørring Badmintonklub

Rødekro Idrætsforenings badmintonafdeling

Dalum Hjallese Badmintonklub

Klik her for at læse mere om Årets Badmintonklub

 

Indstillede til Årets Ildsjæl:

Gitte Brændemose, Kalundborg Badminton Klub

Jeppe Kjeldbjerg, Horsens BK

Stine Raaberg, Rødby Badminton Klub

Teis Nielsen, Valby Badminton Club

Søren Nørholt, RKG Badminton

Bo Beck Jørgensen, Haderslev Badmintonklub

Kent Baden, TPI Badminton

Klik her for at læse mere om Årets Ildsjæl

 

Indstillede til Årets Badmintontræner:

Martin Kjellerup, TIK-Badminton

Sidse Meyer Balleby og Esben Pedersen, Egebjerg IF

Kenneth Belling, Nakskov Badminton Club

Kris Sørensen og Joakim Dyhr Bach, SAIF

Klaus Blunch, Sæby Badmintonklub

Trænerteamet i Gråsten Badmintonklub

Birgitte Hindse, Nr. Broby Badmintonklub

Klik her for at læse mere om Årets BadmintontrænerTags: , , , , ,
Kategori: , , , ,