Foto: Allan Høgholm

SIF og TSS bringer det tunge skyts til aftenens RSL Final 4-semifinale

June 22, 2021 16:53 Skrevet af

Værløses finalemodstandere skal findes, og det sker fra klokken 19.00, hvor tidligere verdensmester Viktor Axelsen blandt andre skal forsøge at hjælpe de forsvarende danmarksmestre, Skovshoved, til sejr. Få overblik over opgørene i aftenens anden og sidste RSL Final 4-semifinale her. 

 

De har stået over for hinanden talrige gange i finalekampen om de danske mesterskaber for hold, og klokken 19.00 kolliderer Skovshoved IF og Team Skælskør-Slagelse endnu en gang – denne gang i RSL Final 4-semifinalen, hvor finalepladsen mod Værløse er på højkant.

Viktor Axelsen er som frygtet set med sydsjællandske briller at finde på SIF-holdkortet i første herresingle efterfulgt af Rasmus Gemke i anden herresingle.

I herredouble er træner Joachim Fischer helt taget ud af ligningen, men til gengæld er doublespecialister som Carsten Mogensen, Joel Eipe og Rasmus Kjær at finde på SIF-holdet.

TSS medbringer til gengæld også det tunge skyts på blandt andet doublefronten, hvor Mads Kolding og Frederik Søgaard er repræsenteret hver deres i mixeddouble og herredouble blandt andet sammen med Kim Astrup.

Se, hvilke kampe der venter her:

1. MD
Frederik Søgaard/Selena Piek (EU) vs. Carsten Mogensen/Sara Lundgaard

2. MD
Mads Pieler Kolding/Imke Van Der Aar vs. Joel Eipe/Mette Poulsen

1. DS
Evgeniya Kosetskaya vs. Natalia Koch Rohde

2. DS
Imke Van Der Aar vs. Sophia Grundtvig

1. HS
Mark Caljouw (EU) vs. Viktor Axelsen

2. HS
Ruben Jille (EU) vs. Rasmus Gemke

1. DD
Selena Piek (EU)/Alyssa Tirtosentono (EU) vs. Sara Lundgaard/Mette Poulsen

1. HD
Kim Astrup Sørensen/Frederik Søgaard vs. Joel Eipe/Rasmus Kjær Pedersen

2. HD
Ruben Jille (EU)/Mads Pieler Kolding vs. Carsten Mogensen/Rasmus Gemke

Læs også: Værløse overrasket med storsejr i første RSL Final 4-semifinale

Det kan næsten ikke blive andet end en forrygende match, og heldigvis kan du følge med direkte på TV 2 Sport, som sender kampen med start kl. 19.00.

Badminton Danmark følger naturligvis alle herlighederne, og du kan følge med for interviews, behind the scenes-indhold, kampreferater, resultater og meget andet her på badminton.dk samt på vores sociale mediesider; facebook, instagram, twitter.Tags: , ,
Kategori: , , , ,