Badminton Danmark indgik i marts et samarbejde med den nye streamingtjeneste for sport, Joymo.tv, som gør det let at streame liveevents uanset niveau og lokation. – Et spændende bud på, hvordan klubber kan promovere deres begivenheder endnu bedre og tilmed tjene penge på dem, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

 

Fat din smartphone, åbn Joymo Share-appen og begynd at streame din begivenhed direkte.

Sådan lyder det enkle koncept bag startup tech-virksomheden Joymo, der har til formål at gøre streaming af sportsbegivenheder uagtet niveau simpelt og lettilgængeligt.

For de danske badmintonklubber specifikt bliver det nu endnu mere lettilgængeligt. Badminton Danmark har nemlig indgået et samarbejde med streamingplatformen til fordel for forbundets medlemsklubber.

– Vi har forhandlet os frem til en god aftale med Joymo, som giver nogle ekstra fordele for vores klubber. Det gælder både i forhold til de generelle betingelser, der sikrer en fordelagtig fordeling af indtjeningen på livestreams, men også i forhold til oprettelsen af klubbens abonnement, siger Bo Jensen, som håber, at klubberne kan se et potentiale i at streame endnu mere.

Klik her for at tilmelde dig og din klub JOYMO

– Joymo har et spændende koncept, som vi håber, at vores klubber kan se et potentiale i at prøve af. Ud over at give mulighed for at markedsføre klubbernes turneringer og begivenheder bedre, nå ud til et større publikum og eksempelvis også bedsteforældre eller lignende, der får mulighed at følge med hjemme fra, så kan streaming via Joymo også føre til indtjening til klubkassen, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

Mere specifikt så kan klubberne gennem Joymo.tv sælge ”billetter” til de begivenheder eller kampe, de streamer over platformen og desuden give eksempelvis andre spillere eller trænere fri adgang til indholdet.

Du kan også klikke her for at læse JOYMO’s FAQ for at blive endnu klogere på, hvad JOYMO kan tilbyde dig og klubben med hensyn til streaming

En vigtig del af konceptet, forklarer direktør i Joymo, Mike Emery.

– Hos Joymo mener vi, at sporten skal eje det indhold, de skaber. At data, sponsormuligheder og fanengagement skal være for klubber, hold og forbund til at forstå, sælge og få glæde af, siger han og tilføjer om det nye samarbejde med Badminton Danmark.

– Vi er derfor meget stolte over nu at indgå i dette partnerskab med Badminton Danmark og klubberne direkte for at øge deres eksponering og hjælpe med at realisere værdien af deres indhold. Vi glæder os meget til at arbejde med alle klubber, hold, spillere og fans inden for denne fantastiske sport og introducere Joymo til det danske marked.

Har du spørgsmål til Joymo, kan du rette dem til Inger Breinholt på inger@joymo.tv.