Om to dage går det løs for Cathrine Rosengren, når hun skal spille sin første badmintonkamp ved de Paralympiske Lege i Tokyo. Få et indblik i, hvordan Cathrine har det blot to dage inden hendes debut ved de Paralympiske lege.

– Jeg glæder mig til at komme i aktion.

Sådan lyder meldingen fra Cathrine Rosengren, der ankom til Tokyo for seks dage siden.

– Jeg sidder med en meget mærkelig følelse i kroppen, for det jeg oplever lige nu, det er virkelig noget, jeg har ventet længe på. Nu sidder jeg her så. I Tokyo. Det er helt vildt. Og jeg kan mærke, at jeg bare glæder mig helt vildt meget til at komme i gang med turneringen, fortæller Rosengren.

Læs om Cathrines lodtrækning

22-årige Cathrine skal spille sin første kamp på torsdag, og selvom der ifølge hende selv ikke er nerver på endnu, så kan hun mærke, at det er en helt speciel turnering hun deltager i.

– Der er en anden stemning ved de Paralympiske Lege end der er til andre turnerringen. Jeg kan tydeligt mærke, at der er noget ekstra på spil den her gang og at det hele er en tand mere professionelt, fortæller Cathrine, og uddyber:

– Det er de bedste af de bedste, der er her. Selvom jeg prøver at tænke, at det bare er en normal turnering, så tror jeg, at jeg må acceptere, at det ikke bare er helt normalt. Alting er større her.

Læs også: Cathrine Rosengren udtaget til de Paralympiske Lege

Det er første gang, at Rosengren er med til de Paralympiske Lege, derfor er det også en oplevelse i sig selv at være i Tokyo.

– Det er mega fedt at være her. Der er generelt en vild god stemning. Specielt i den danske lejr, hvor folk er godt til at heppe på hinanden på tværs af sportsgrenene, det er vildt fedt at få lov til at opleve.

Klik her og få mere information om kampprogrammet

I morgen starter badmintonturneringen i Tokyo. Cathrine skal som bekendt først spille torsdag, men i morgen skal hun for første gang se og mærke badmintonhallen, hvor hendes to modstandere i gruppespillet skal i duel.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ind og se hallen, hvor kampene skal foregå. Det er altid lidt specielt at få lov til at mærke hallen på egen hånd, det ser jeg virkelig frem til. Jeg glæder mig også til at se mine to modstandere i aktion, og se hvad de kommer med, fortæller Cathrine, der slår fast, at hun har en god følelse i kroppen forud for hende PL-debut.

Se Cathrines første gruppekamp live på DR2 eller DRTV torsdag ca. kl. 7:40.