Badminton Europe
Badminton Europe

Veloverstået tredje dag ved UEM: – Vi er på vej ind i den afgørende fase af turneringen

september 9, 2021 22:40 Skrevet af

I dag spillede de bedste danske og europæiske U17-spillere trejde runde til UEM i Slovenien. Glædeligvis lykkedes det de danske spillere at vinde 10 ud af 11 kampe, hvorfor der i morgen med sikkerhed er 10 danske kampe om en kvartfinaleplads på programmet. 

De danske landstrænere kan se tilbage på endnu en god dag ved U17 EM i Slovenien, hvor der blev givet gas på banen, hvilket udmundede sig i mange danske sejre og tilfreds landstrænere.

– Spillerne er klar. De er selvfølgelig spændte og har en masse nerver på, men det ser jeg som et sundhedstegn. De forstår vigtigheden af at være til et mesterskab og præsterer godt på banen, så jeg er rigtig tilfreds med spillerne, fortæller U17-landstræner Frank Larsen.

Livestream morgendagens kampe lige her fra kl. 10, hvor de første danskere skal i aktion 

I mixeddoublekategorien er hele tre danske par stadig med i turneringen. Alle spillede de sig flot videre i dag.

-Vores mixeddoubler spiller rigtig godt på. Det er tydeligt, at der er nerver på, det hele er mere anspændt og til trods for det, så formår alle parrene at spille godt og vinde.

Særligt roser landstræneren Calvin Lundsgarrd/Kajsa Van Dalm, der er en ny konstellation.

– Calvin og Kajsa hiver en flot sejr i land. De er blevet sat sammen til denne turnering og har ikke trænet meget sammen, så vi havde ikke de store forventninger til dem. Men de har vist os, at de kan spille rigtig flot sammen, det er rigtig fedt at se, at de bare griber deres chance sammen, forklarer Frank.

Se dagens resultater her!

En ros skal der også lyde de to danske damesinglespillere Lærke Thomsen og Kajsa Van Dalm, der begge spillede sig videre til morgendagens kvartfinaler.

Mens Lærke Thomsen sikker spillede sig videre med en sejr over den 11. seedede englænder Leona Lee 21-18, 21-12, måtte Kajsa Van Dalm ud i et drama mod en 9. seedede tyrker inden plads til morgendagens kampe var sikret.

-Lærke spillede rigtig godt i dag. Hun lukker hendes modstander ned og kontrollere kampen til trods for, at hun møder en hård modstander. Kajsa havde en hårdere kamp, hvor begge spillere kæmper med at håndtere den ene side, men at hun så lykkes med at vinde, det er rigtig flot. Stor ros til de piger, lyder det fra U17-landstræneren.

Læs også: U17-landstræner til UEM

I morgen får de danske U17.landstrænere Lennart Engler og Frank Larsen travlt, når de danske spillere skal i aktion ved mindst 10 kampe.

– Der er rigtig mange gode kampe på programmet i morgen. Vi går ind i den afgørende fase og det bliver en meget vigtig dag i morgen, som vi glæder os meget til.

Disse danske spillere er klar til kamp ved UEM i morgen:

Damesingle:

Kajsa Van Dalm

Lærke Thomsen

Damedouble:

Sofie Røjkjær/Lærke Thomsen

Herresingle:

Sebastian Mikkelsen

William Bøgebjerg

Herredouble:

Jonathan Meldgaard/Mike Vestergaard

Calvin Lundsgaard/Mads Emil Monke

Mixeddouble:

Mike Vestergaard /Sofie Røjkjær

Jonathan Melgaard /Maria Højlund Tommerup

Calvin Lundsgarrd/Kajsa Van Dalm

 

Klik og se kampprogrammet for i morgen Tags: , ,
Kategori: , , , ,