Badminton Europe
Badminton Europe

Seks danske kvartfinalister ved U17 EM

september 10, 2021 16:13 Skrevet af

U17-landsholdsspillerne er kommet godt i gang med UEM i Slovenien. I dag blev fjerde runde af mesterskabet spillet, hvor de danske UEM-spillere formåede at sætter sig på i alt seks kvartfinalepladser. 

 

Der er blevet tyndet ud i kategorierne i løbet af fredag formiddag i Slovenien, tilbage står endnu seks danske konstellationer, som nu er klar til at spille om en semifinaleplads ved UEM.

En af de danske kvartfinalister er Lærke Thomsen, som spillede sig videre efter en rigtig flot sejr over den sjette seedede, Ravza Bodur.

– Lærke var sej i dag, præcis som hun været de andre dage. Hun er god til at adoptere nye ting, hun tør spille banen stor og så spiller hun bare rigtig godt. Hun vinder en rigtig flot kamp i dag, fortæller Frank Larsen.

Køb billet til Thomas & Uber Cup lige her!

Også i herresinglekategorien er Danmark repræsenteret. Det er unge William Bøgebjerg, der tidligere i dag slog den tredje seedede spanier ud med cifrene 21-15, 21-16.

– William spillede rigtig godt og havde fuldstændig styr på kampen. Han havde forberedt sig godt og holdt sig til den plan, vi sammen havde lagt, siger Frank Larsen, der ikke havde troet, at William kunne vinde så sikkert.

Se med på livestream lige her!

I dag spilles både ottendedels- og kvartfinalerne, hvorfor spillerne ikke har meget tid til at få hvilet sig inden de skal i aktion igen.

– Vi har haft en hård formiddag fysisk og mentalt. Lige nu handler det om, at spillerne skal få ro på både psykisk og fysisk inden de skal i gang med at forberede sig til næste session, kvartfinalerne, som går i gang i eftermiddag, forklarer U17-landstræneren.

I eftermiddag venter en række spændende opgør, hvor det generelle billede er, at danskerne ikke er favoritter.

– Det bliver nogle spændende kvartfinaler. Vi er ikke favoritter i nogle af dem, men vi tror på, at spillerne kan overraske. Vi vil ud og jagte marginalerne og forsøge at spille os i semifinalepladserne, fortæller Frank Larsen.

Læs også: Veloverstået tredje dag ved UEMTags: ,
Kategori: , , , , ,