Badmintonphoto

Badminton Danmarks direktør: – Jeg er super glad for det punktum, vi sætter i Idrætshallen

October 25, 2021 08:00 Skrevet af

Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen tror på, at spillerne, tilskuerne og sponsorerne vil opleve en endnu bedre udgave af VICTOR DENMARK OPEN i fremtiden under nye rammer i Jyske Bank Arena.

 

Søndagens finaler afrundede dette års VICTOR DENMARK OPEN, men det markerede også et afsluttet kapitel i samarbejdet mellem turneringen og Odense Idrætshal.

I 13 år har Odense Idrætshal været stedet for Danmarks største badmintonturnering, men de næste fem år skal Denmark Open afholdes i Jyske Bank Arena i det sydlige Odense.

Læs også:  Odense Idrætshal takker af for denne gang: – Vi er meget stolte af at have været værter i så mange år

Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen, ser tilbage på årene i Idrætshallen med glæde, hvor turneringen har udviklet sig til at blive en af de største turneringer på World Touren og en af dem med mest prestige.

– Det er hele verdenseliten, der kommer her. De nyder at være her. De er virkelig glade for rammerne og de faciliteter, vi kan tilbyde. De kan lide atmosfæren i hallen, hvor publikum er tæt på. Den intense stemning, der bliver skabt, hvor der sidder små 3000 mennesker i hallen og hepper, pointerer Bo Jensen.

Noget af det, der i særlig grad er blevet rost af spillerne, er Players Lounge, som er blevet udviklet en del gennem årene. Desuden har Odense Idrætshal givet nogle gode rammer til tilskuerne, sponsorerne og VIP-gæsterne.

– Det er blevet rigtig eksklusivt og hyggeligt. Der er mange af vores stamkunder, der kommer igen år efter år, og der kommer nye kunder til hvert år. De er alle rigtig glade for det her.

– At de kan mødes med folk inden for badmintonmiljøet, mødes med forretningsforbindelser, se god badminton og få god hospitality. Der er også mange, der tager familien med herover og bruger det som en familieudflugt i efterårsferien. Så alt det er super positivt, fortæller Badminton Danmarks direktør.

Læs også: 14 nationer har fundet vej til VICTOR DENMARK JUNIOR i Odense

Trods de mange positive ting er beslutningen alligevel truffet om at flytte turneringen. For det første er rammerne større, så det bliver muligt at sælge mange flere billetter, end det er muligt i Odense Idrætshal.

Desuden kan der laves en større VIP-lounge, og der kan samles flere funktioner under ét tag. Trænings- og opvarmningshallen kan flyttes ud i arenaen, og det vil samme sted blive muligt at få den nødvendige behandling.

– På den måde er vi overbeviste om, at spillerne også vil opleve, at det bliver en endnu bedre turnering at komme til i fremtiden, selvom de allerede er rigtig glade for at være her i dag. Så betyder det også noget i forhold til fremadrettet at kunne fastholde Denmark Open på det niveau, den har i dag, at vi kan tilbyde samarbejdspartnere og sponsorer bedre fysiske rammer, siger Bo Jensen.

Klik her for at læse det officielle VICTOR DENMARK OPEN 2021 magasin

Sidste VICTOR DENMARK OPEN i Odense Idrætshal blev også rundet godt af, da der var udsolgt til turneringen både fredag, lørdag og søndag.

– Det er positivt, at vi får sluttet af i Odense Idrætshal med mange spændende kampe og en rigtig fest. Vi oplevede et medlevende publikum, når danskerne var på banen og en stemning, der var helt fantastisk. Jeg er super glad for det punktum, vi sætter i Idrætshallen.

– Vi har været glade for at være her. Vi har haft et fantastisk samarbejde med hallens faste personale og Odense Kommune om faciliteterne her, så det har fungeret rigtig godt gennem mange år. Tiden er nu kommet til, vi er blevet voksne, vi skal flytte hjemmefra og ud og finde os selv i en ny facilitet, siger Bo Jensen.

Billetsalget til næste års Denmark Open i Jyske Bank Arena begynder i uge 11.

 

Fakta

VICTOR DENMARK OPEN 2021 spilles i Odense Idrætshal den 19.-24. oktober.

Besøg venligst eventhjemmesiden www.denmarkopen.dk for mere information.

TV 2 SPORT sender hver dag fra VICTOR DENMARK OPEN 2021. Klik her for at se TV 2 SPORT’s sendeplan

Efter 13 succesfulde år i Odense Idrætshal flytter verdens anden ældste turnering år ind under det større og mere fleksible tag i Jyske Bank Arena fra næste år, 2022.

VICTOR DENMARK OPEN rangerer i år som en Super 1000-turnering for at udfylde hullet i BWF World Tour-kalenderen, hvad angår antallet af Super 1000-turneringer, som har været aflyst grundet Covid-19. Der er fem Super 1000-turneringer.

Super 1000-turneringer er de højest rangerede turneringer på BWF’s World Tour.  Næste år vil turneringen vende tilbage som en Super 750-turnering.

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens andenældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 11 forskellige danske byer. Fra 1936-1989 blev turneringen spillet i København, og sidenhen har den været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Danmark er med 140 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 62.

Sammen med vores sponsorer, VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour-sponsor), Mille Food, Visit Odense, Grundfos og Holstebro Rejsecenter samt vores samarbejdspartnere BWF, TotalEnergies, Odense Kommune, Scandic, Midtfyns Bryghus, Anton Berg, Nespresso, Kims, Thaisen Hus, Philipson Wine og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer velkommen til VICTOR DENMARK OPEN fra den 19.-24. oktober i Odense Idrætshal.Tags: ,
Kategori: , , ,