Artikelbillede - Fjerbolde - VICTOR - RSL - photoshoot - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

Gør opmærksom på jeres behov med ‘Danmark Mangler’

November 9, 2021 12:00 Skrevet af

’Danmark Mangler’ er navnet på en ny online platform, som Danmarks Idrætsforbund netop har lanceret. En platform, hvor alle kan give deres bud på nye lokale idrætsfaciliteter og deres placering op til kommunalvalget 2021.

 

Der er uden tvivl mange bud og behov for nye faciliteter ude i kommunerne, og det er også vigtigt med gode lokale idrætsrammer. Netop derfor har Danmarks Idrætsforbund (DIF) lanceret en ny online platform med et interaktivt kort, hvor borgere og foreningsrepræsentanter kan klikke sig ind og på en let tilgængelig måde foreslå konkrete faciliteter og deres placering. Navnet er ‘Danmark Mangler’.

Det kan være, at der er behov for en ny badmintonhal eller andre konkrete behov for nye faciliteter. Det er op til jer.

Læs også: Tjen penge på skrabelodssalg til klubben – mens I støtter børn med diabetes

Formålet er at styrke den lokale viden om behov og potentialer for bedre fysiske rammer til idræt, bevægelse og foreningsliv op til Kommunalvalget 16. november. Og håbet er, at platformen kan bidrage til en god lokal dialog om de potentialer, der er i hver kommune. For lokale borgere og idrætsforeninger er eksperter i lokale behov.

Har du en god idé til en ny facilitet, eller har du en opgradering af en eksisterende i din kommune, så kan du sende dit forslag til danmarkmangler.dif.dk/Indsend-forslag.

 

 Kategori: , , ,