Kristian Boye Nielsen

Nyt fra hovedbestyrelsen: I 2022 vil Badminton Danmark arbejde strategisk for at styrke klubbernes økonomi

December 10, 2021 09:57 Skrevet af

Badminton Danmarks økonomiansvarlige, Kristian Boye Nielsen, indvier i denne udgave af ‘Nyt fra hovedbestyrelsen’, hvordan Badminton Danmark i 2022 vil arbejde strategisk med at forbedre klubbernes økonomi, så de kan styrke deres aktiviteter. God fornøjelse.

 

De danske badmintonklubber skal styrkes, herunder deres økonomi. Det er den klare ambition i Badminton Danmark for 2022. Derfor vil forbundets hovedbestyrelse påbegynde et nyt strategisk arbejde for at opnå den ambition.

Vi kan formentlig hurtigt blive enige om, at flere penge i klubberne ville gavne og lette en række udfordringer hos jer. Desværre har vi bare ikke adgang til det berømte pengetræ, hvor vi kan plukke og aflevere en kurv fyldt med sedler og mønter.

Læs også: Nyt fra hovedbestyrelsen: Intentionen er altid at gøre det bedste for badminton i Danmark

Derfor kommer vi til i hovedbestyrelsen at fokusere på, hvordan vi i højere grad kan give jer værktøjer og inspiration til, hvordan indtægterne kan øges og udgifterne minimeres. Nu kan det så lyde som om, at det kommer til at kræve en hel masse ekstra arbejde, som skal lægges oveni jeres eksisterende opgaver. Og ja, det kan sagtens være, men det behøver det ikke.

Det skal være helt op til jer selv, om I vil benytte jer af de tilbud, de værktøjer, og den inspiration vi vil præsentere jer for i 2022. Fra Badminton Danmarks side er det først og fremmest vigtigt at vise, at det ikke blot er ord, men at der er handling bag, så de klubber der er parate til at gøre brug af det, vi kommer med, kan komme i gang hurtigst muligt.

Læs også: Nye coronatiltag i idrætten

Allerede i januar forventer vi at kunne præsentere et nyt og spændende samarbejde, der skal være med til netop at give værktøjer og inspiration til at understøtte økonomien hos jer i klubberne, så aktiviteterne kan styrkes.

Vi glæder os rigtig meget til at få de sidste detaljer på plads, så vi kan vise jer, hvor vi begynder den nye ambition om at styrke klubbernes økonomi.

Rigtig god jul og godt nytår.Tags: , , , ,
Kategori: , , ,