Pigedoublerne
Badminton Danmark

4 ud af 5 danske sejre på finaledagen ved U15 8 Nations

December 19, 2021 14:59 Skrevet af

U15-landsholdet sejrede i stor stil på finaledagen ved U15 8 Nations i Frankrig. Her bestod dagen af tætte og intense kampe, hvor to af kampene var rene danskeropgør, og de unge spillere endte med at tage fire guldmedaljer med hjem til Danmark.

-Vi er rigtig godt tilfredse også i forhold til det sidste 8 Nations, hvor vi havde to medaljer og nu har vi fire, så vi viser, at vi er nummer et i Europa ud af de otte lande, der er her, siger U15 ungdomslandstræner Thomas Nielsen.

Læs også: U15-landsholdet rejser sig i den individuelle turnering til 8 Nations: – yderst tilfredsstillende

Sådan så de fire vinderes kampresultater ud:

Mixdouble: 
Philip Kryger Boe/Malou Pedersen – Thibault Gardon/Adéle Fillonneau: 21-18, 25-23

Drengedouble:
Salomon Adam Thomasen/Philip Kryger Boe – Thibault Gardon/Timéo Lacour: 21-15, 21-10
Pigedouble: 
Luna Haarkjær/Malou Pedersen – Nicoline Tang/Caroline Mouritsen: 23-21, 13-21, 21-17
Drengesingle: 
Salomon Adam Thomasen – Philip Kryger Boe: 21-19, 21-11
-Vi er overordnet godt tilfredse, det har været en god turnering. Vi spiller med mere fart og tempo, vi er mere nede på bagbanen, og vi når boldene højere. Vi har også set nogle ting, som vi skal arbejde videre med. De skal kunne spille bagbane og en clear i ny næ, siger Thomas Nielsen.
Se alle dagens resultater fra semifinaler og finaler her
Det var for mange af spillerne første gang, at de skulle spille for Danmark, og det gjorde, at nervøsiteten var stor. Men ifølge Thomas Nielsen slap spillerne hurtigt af med nervøsiteten i den individuelle turnering, og det gjorde at de i dag tog fire sejre.
– Alle vil gerne slå Danmark, og der er meget larm i hallen, så det lægger et pres på spillerne. Men den nervøsitet der var, da de spillede holdturneringen kom de af med, og det er positivt, at de så hurtigt slipper af med nervøsiteten i den individuelle turnering. Vi har også fået vist at nederlaget til Frankrig var en enlig svale, fordi vi slår alle de franske spillere i den individuelle turnering, siger Thomas Nielsen.

Spillested
Creps Des Pays De La Loire – Nantes

Sociale medier
Du kan selvfølgelig følge med på Badminton Danmarks sociale medier, men 8 Nations-turneringen kan også følges på deres egne kanaler:

Badminton Danmark – Facebook
Badminton Danmark – Instagram
Badminton Danmark – Twitter

8 Nations – Facebook
8 Nations – Instagram
8 Nations – Tiktok: @badminton8nations

Stab
Thomas Nielsen, U15 ungdomslandstræner
Steen Thomsen, U15 ungdomslandstræner
Lars Uhre, TalentudviklingschefTags: , ,
Kategori: , ,