Her til aften var alle ti hold i badmintonligaen i aktion. Runde bød blandt andet på et lokalopgør, en gyser, uddeling af æg og ikke mindst en masse god badminton. I syvende runde lykkedes det også Vendsyssel at forsvare sin førsteplads i tabellen til stor glæde for VEBs cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

På forhånd var der lagt op til en rigtig spændende aften i Skælskør. Her spillede Team Skælskør-Slagelse på hjemmebane mod det førende hold fra Vendsyssel.

Begge hold var ramt på afbudsfronten, hvorfor det blev en noget underligt optakt, fortæller Allan Kolbro Nielsen.

– Det var en lidt underligt optakt, fordi begge hold var ramt af afbud. Men selvom vi vidste ikke, hvilket hold de kom med, så forsøgte vi at have fokus på, at det var en supervigtig kamp for os, fordi holdene i toppen ligger så tæt, som de gør, forklarer cheftræneren.

Se stillingen i Badmintonligaen efter syvende runde

Ligakampen mellem de to hold begyndte med en sejr til hvert hold i mixeddoublerne, hvorefter Victor Svendsen besejrede Marc Caljouw.

En sejr, der betød meget for VEB.

– Victor Svendsen vinder en flot kamp over Marc Caljouw. At få vinget den sejr af, det betød rigtig meget for os. Den gav os det ekstra og det gav os momentum. Derefter udrullede aftenen sig som ønsket, siger VEBs træner.

VEB endte med at vinde kampen 7-2 og forsvarede samtidig førstepladsen i grundspillet, som de vandt i sidste sæson.

– Det er altid fedt at ligge på førstepladsen og det giver en stor tryghed at ligge godt til i toppen , for det er rigtig tæt i toppen af tabellen. Det betyder meget for os, at vi beholder den i aften og det gør, at vi er tættere på at nå vores målsætning om at komme med til Final4.

Det hele store mål for Vendsyssel i denne sæson er at nå finalen ved Final4-stævnet.

– Vores mål er at nå til finalen ved Final4. Vi har spillet mange semifinaler og nu vil vi videre. Vi har et godt hold. Og vi har et hold der kan vinde. Det er vores mål og det er det vi går efter, fortæller Allan.

Køb billet til DM i Esbjerg, der spilles i februar. 

I Odense blev aftenens tætteste kamp spillet. Kampen igennem skiftede de to hold til at vinde kampene.

Odense OBKs mixeddoubler med unge Wiliam Boe Kryger/Sara Thygseen og Koceila Mammeri/Maiken Fruergaard Sørensen vandt deres kampe over henholdsvis Mathias Thyrri/Mai Surrow og Andreas Søndergaard/Julie Finne-Ipsen.

Derimod vandt Værløses damesingler Julie Dawall og Rebecka Kuhl deres kampe mod Camilla Martens og Lærke Hvid.

Og dermed var stillingen 2-2.

Herresinglerne tog hver deres kamp og dermed var det op til doublerne at afgøre ligakampen. Damedoublen fra Odense OBK vandt, mens første herredouble blev vundet af Værløse. Niende og afgørende kamp vandt Wiliam Boe Kryger/Søren Hald fra Odense OBK og dermed ender kampen 5-4 til hjemmeholdet fra Odense.

I Greve fik hjemmeholdet en gedigen lussing af Gentofte, der vandt alle ni kampe i det opgør.

Læs optakten til aftenens ligarunde

For syvende gang i sæsonen lykkedes det Skovshoved at trække sig sejrsrigt ud af en ligarunde. Denne gang gik det ud over ’tsunamien’ fra Solrød Strand, der på hjemmebanen i Solrød tabte 7-2 til de forsvarende mestre fra Skovshoved.

I lokalopgøret mellem de to hold fra Aarhus, Højbjerg og Aarhus, blev det Højbjerg, der kom bedst fra start.

Det var dog ikke uden hård modstand, at Højbjerg bragte sig i front 3-0. I mixeddouble mellem Mikkel Stoffersen/Anne Fuglsand og Anders Skaarup/Natasja Antonisen måtte der mange ombolde til før Højbjerg-parret kunne ånde lettet op, da de vandt 28-26 i andet sæt.

Spillerne fra Højbjerg fortsatte det gode spil og udbyggede føringen fra 3-0 til 6-0 til 9-0, som blev kampens resultat.

Næste runde af Badmintonligaen spilles d. 22. Februar.