Allan Høgholm, Badminton Danmark

Vigtige point venter i aftenens ligarunde

januar 6, 2022 08:00 Skrevet af

For syvende gang i denne sæson er der torsdag aften atter Badmintonliga på programmet. Om syvende runde rykker på holdene i tabellen ligesom sjette runde gjorde, finder vi ud af i aften, når de ti ligahold alle skal i kamp. Få et overblik over dagens kampe her.  

 

I Aarhus skal der spilles et vaskeægte lokalopgør, når Aarhus AB tager i mod Højbjerg. Mens Aarhus kommer med en smalt nederlag i bagagen, så vandt Højbjerg deres ligakamp i tirsdags over Solrød Strand. Det bliver derfor spændende at se, om det lykkes Aarhus AB at snuppe deres første ligasejr i år, eller om Højbjerg rider videre på deres sejrsbølge.

Læs også: Årets første ligarunde rykkede rundt på placeringerne i tabellen

Vendsyssel ,der ligger på førstepladsen, skal på langfart, når holdet skal en tur over bæltet for at spille mod Team Skælskør-Slagelse. De to hold har længe lagt side om side på tabellen, men efter sjette runde har Vendsyssel lagt afstand til TSS, der har syv points op til det nordjyske hold. Det skal derfor blive interessant at se, hvordan den kamp udvikler sig.

Odense OBK har indtil videre i sæsonen vundet deres kampe på hjemmebanen i OBK-hallen. Om den stime fortsætter finder vi ud af i morgen, når de tager i mod Værløse. Man må formode at netop Værløse kommer med en god portion selvtillid i bagagen efter som de vandt sidste holdkamp over TSS, der lå på en førsteplads inden den runde.

Klik her og få et overblik over den samlede stilling i grundspillet

Tsunamien fra Solrød Strand skal forsøge at bide skeer med mandskabet fra Skovshoved, der stadig ikke har lidt et nederlag i denne sæson. Selvom ‘skoverserne’ ikke har tabt én eneste ligakamp i sæsonen ligger de fortsat bag Vendsyssel i tabellen, hvorfor Skovshoved må være sultne efter at samle så mange point til sig som overhoved muligt.

Men det kan blive en vanskelig sag for Solrød Strand har flere gange vist sig nådesløse og har to gange i denne sæson uddelt æg til modstanderene.

Også i Greve er der ligabadminton på programmet. Her møder hjemmeholdet fra Greve holdet fra Gentofte. Til trods for, at der kun er to placeringer mellem de to hold, så er der hele 34 point mellem de to hold, der begge ligger i den kedelige ende af tabellen.

 Herunder kan du få et overblik over programmet for syvende runde af Badmintonligaen:

  • 18.30: Solrød Strand – Skovshoved
  • 18.30: Aarhus AB – Højbjerg/Via Biler
  • 18.30: Team Skælskør-Slagelse – Vendsyssel
  • 18.30: Odense OBK – Værløse
  • 19.00: Greve – Gentofte


Tags: ,
Kategori: , , , , , ,