Tune, Denmark - June 19: UDM Badminton U17 og U19 at Tune Hallen on June 19, 2021 in Tune, Denmark. (Photo by Allan Hogholm)
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Husk tilmelding til LM 2022 med helt nyt format

January 7, 2022 17:02 Skrevet af

Der venter spillerne til VICTOR LM 2022 en helt unik og spændende oplevelse i Frederikshavn den 29.-30. januar. Her vil det nye pointsystem nemlig for første gang blive prøvet af, og det åbner op for helt nye makkermuligheder på tværs af årgange. Så skynd dig at blive meldt til, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Frederikshavn, DGI og Badminton Danmark er klar til VICTOR LM 2022.

VICTOR LM vil for første gang blive spillet som pointturnering, hvor man tilmelder sig efter sit pointniveau.

Læs også: Længe ventet forsøg med ny pointturnering til LM i Frederikshavn

På den måde vil spillere i et bredere aldersperspektiv have samme niveau, hvilket vil give en masse jævnbyrdige kampe igennem mesterskaberne for alle spillere.

Turneringsformen åbner for en masse nye makkerskaber, så man vil have mulighed for at spille med en makker, som man ikke kan spille med til daglig i andre turneringer. Måske en fra fællestræningen i klubben.

Finder man ikke selv en makker, så kan man roligt tilmelde sig med X-makker, hvor man ved denne inddeling, vil kunne få en makker på samme niveau som en selv.

Tilmeldingen sker på BadmintonPlayer, hvor man også kan se invitationen for den farve man tilhører. Se farvetabellen her.

Hvilken farve ’bælte’ har du?

Se invitationen for HVID, GUL, ORANGE OG GRØN her

Se invitationen for BLÅ, RØD og LILLA her

Se invitationen for BRUN, GRÅ og SORT her

Frederikshavn har arrangeret forplejning og overnatning, som kan bestilles ved tilmeldingen senest torsdag den 13. januar 2022. Derudover er der lavet aftaler med lokale hoteller og vandrehjem, så man som deltager til VICTOR LM, kan booke til en fordelagtig pris.

Klik her for se tilbuddene

Vi håber, at mange vil tage turen til det nordjyske, selv om det kan føles langt for klubberne i Øst Danmark. Der er rig mulighed for en klubtur, da man i dette års LM kan spille sammen på kryds og tværs af de normale årgange og bogstaver.Tags: , ,
Kategori: , , , ,