Logo - Badminton Danmark - Logoer - Fjerbold - rød - hvid
Badminton Danmark

Kom til inspirationskursus og få råd til at styrke klubøkonomien

January 12, 2022 08:00 Skrevet af

Over fire aftener vil Steen Fladberg og Arne Buch dele ud af deres erfaringer fra foreningslivet og den kommercielle verden, så badmintonklubber kan blive inspireret på det forretningsmæssige område.

 

I løbet af foråret får badmintonledere mulighed for at få konkrete råd til forbedre klubøkonomien.

Over fire aftener vil der blive afholdt inspirationskurser, som kan være med til at hjælpe det kommercielle arbejde og give konkrete værktøjer og måder at tilgå samarbejde med erhvervslivet på.

Læs også: Nyt fra hovedbestyrelsen: I 2022 vil Badminton Danmark arbejde strategisk for at styrke klubbernes økonomi

I spidsen for kurserne står Steen Fladberg og Arne Buch, som snart udkommer med en bog om emnet, og begge har en uddannelse som cand.merc.

Steen Fladberg er formand i Køge Badmintonklub, tidligere verdensmester i herredouble og var i 13 år direktør hos Sport One, som er et kommercielt partnerselskab ejet af Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

– Vi kommer med en masse viden om den kommercielle del af badmintonsporten inklusive organisering og struktur, så indholdet er skræddersyet til deltagerne. Dermed kommer de til at få noget konkret materiale, så de forhåbentlig kan gå hjem med praktiske råd til, hvordan de kan få flere penge i klubkassen, siger Steen Fladberg.

Arne Buch har ligeledes en baggrund i det lokale foreningsarbejde, da han i 23 år var ansat hos håndboldklubben GOG – blandt andet som direktør – ligesom han også har været direktør i HC Odense og KIF Vejen. I dag er han indehaver af Buch Consult.

– Vores forventning er, at vi kan engagere foreningsfolk, som har interesse i at blive inspireret på det forretningsmæssige område. Ud over det håber vi også, at der vil være dialog og sparring mellem klubberne, ligesom der vil været praksisnære cases, som man kan forholde sig til, pointerer Buch.

I stikord vil kurset blandt andet fokusere på:

  • Hvad kan vi sælge?
  • Hvordan organiserer vi os?
  • Hvem skal vi tage fat i?
  • Hvordan sælger vi?
  • Fonde/Kommuner
  • Cases – hvad har andre gjort med succes?

Økonomiansvarlig i Badminton Danmark, Kristian Boye Nielsen, har glædet sig til at præsentere samarbejdet, som er et led i forbundets strategi i år om at forbedre klubbernes økonomi.

– Badminton Danmark har forståelse for den situation, som klubberne befinder sig i økonomisk. Derfor vil vi gerne give værktøjer og inspiration til, hvordan indtægterne kan øges og udgifterne minimeres, siger Kristian Boye Nielsen.

I starten af februar vil der blive åbnet for tilmeldinger, hvor der i den forbindelse også vil komme nærmere oplysninger om, hvor og hvornår de fire inspirationskurser afholdes i foråret.Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,