Allan Høgholm
Allan Høgholm

Afgørelsens time nærmer sig: Vi drømmer om at kvalificere os til Final 4

februar 21, 2022 14:58 Skrevet af

Næstsidste runde af Badmintonligaens grundspil banker på døren, og dermed kan der allerede i morgen aften tegne sig et billede af, hvilke fire hold, der kvalificerer sig til VICTOR Final 4. Et hold, der håber på, at de kan kvalificere sig til Final 4 er Gentofte, der ligger på en foreløbig femte plads. – Vi drømmer om at kvalificere os til Final 4, lyder det fra Gentoftedrengen Mads Christophersen, der glæder sig til ligakampen mod Odense OBK, der kan skubbe dem i retning af klubbens første Final 4 deltagelse.  

Vi har snakket om, at vi skal give alt, hvad vi har. Alle kampe tæller og alt kan ske, så vi går på banen og giver den gas og håber på det bedste.

Sådan lyder det fra Mads Christophersen forud for andensidste runde af Badmintonligaen, hvor Mads og resten af Gentoftemandskabet tirsdag aften møder Odense OBK.

Selvom hjemmeholdet fra Gentofte slog Odense OBK i sidste sæson, så er Mads Christophersen sikker på, at det bliver en utrolig svær kamp.

– Det bliver en rigtig tæt holdkamp, det er jeg sikker på. De lå bedre til os sidste år, hvor vi havde et andet hold. De er specielt gode i doublekategorien, hvor de har nogle store profiler. Derfor bliver det en rigtig svær holdkamp, forklarer Mads Christophersen.

Klik her og se stillingen i grundspillet

Hvis det skal lykkes Gentofte at vinde, så skal alle mand spille op til deres bedste.

– Vi skal have en af de der hjemmebanekampe, hvor vi alle spiller det bedste vi kan – gør vi det, så har vi en chance for at vinde. Vi har haft holdkampe, hvor vi har vist, at kan spille op med de bedste hold, så det er klart, at det håber jeg, at vi kan gøre i morgen også, fortæller Mads, der også forklarer, at det vil give holdet og klubben et kæmpe boost, hvis det lykkes Gentofte at kvalificere sig til Final 4.

Få et overblik over alle sæsonens kampe

I det midtjyske tager Højbjerg/Via Biler imod Greve. Sidste år lykkedes det ikke hjemmeholdet fra Højbjerg at kvalificere sig til Final 4, men med en tredjeplads i grundspillet, ligger de godt til i svinget. Greve ligger derimod i den kedelige ende af tabellen, hvor de ligger på sidstepladsen med nul ligasejre i denne sæson. Det skal derfor blive spændende at se, om Højbjerg vinder mange vitale point til stillingen eller om Greve formår at stjæle en disse point fra Højbjerg.

I Vendsyssel møder grundspillets førerhold Aarhus AB. Hvis Vendsyssel klarer skærene og vinder en masse point kan de spille sig et meget stort skridt nærmere Final 4.

Læs også: Værløse overrasker med storsejr i første Final 4-semifinale

De seneste to år har Værløse spillet sig i finalen ved Final 4. I skrivende stund ligger de nummer fire i tabellen og dermed har de store chancer for atter at kvalificere sig. Hvis de skal det, så skal de hive en masse point med hjem til kontoen, når de møder Solrød Strand i morgendagens kamp.

Tager man et kig på stillingen, så er der kun ét eneste hold, der er ubesejret – og det er sidste års guldvindere Skovshoved. I aften er det Team Skælskør-Slagelse, der står for skud. Om det lykkes Skovshoved at forblive ubesejrede, finder vi ud af i aften, hvor TSS med sikkerhed vil gøre alt, hvad de kan for at vinde over Skovshoved, der i Final 4- semifinalen sidste år slukkede TSS Final 4-finaledrømme.

Herunder kan du få et overblik over programmet for næstsidste runde af Badmintonligaen:

  • 18.30: Højbjerg/Via Biler – Greve
  • 18.30: Gentofte – RSL ODENSE OBK
  • 19.00: Skovshoved – Team Skælskør-Slagelse
  • 19.00: Vendsyssel – Aarhus AB
  • 19.00: Værløse – Solrød Strand


Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , ,