Torsdag aften blev sæsonens sidste og afgørende runde i Badmintonligaen spillet. Her sikrede Vendsyssel sig førstepladsen i grundspillet, mens Værløse med nød og næppe kvalificerede sig til VICTOR Final 4. Det samme gjorde Højbjerg og de forsvarende mestre fra Skovshoved. Aarhus AB vandt bundopgøret over Greve, der slutter nederst, mens Team Skælskør-Slagelse sluttede sæsonen af med en spinkel sejr over Solrød Strand.

 

Sidste runde af grundspillet i Badmintonligaen er færdigspillet, regnskabet er gjort op og de fire Final 4 hold er fundet.

På førstepladsen i grundspillet finder vi Vendsyssel, der her til aften vandt 8-1 over Odense OBK. Udover førstepladsen i tabellen kan VEB’erne glæde sig over, at de selv må vælge deres semifinalemodstander, når de skal spille Final 4 til april.

Læs optakten til sidste runde i badmintonligaen

De forsvarende mestre fra Skovshoved ender på andenpladsen. Her til aften vandt Skovshoved 7-2 over Værløse, dermed ender ’skovserne’ med at vinde samtlige ligakampe i grundspillet.

I Højbjerg var der en særdeles vigtig kamp på programmet, da hjemmeholdet mødte Gentofte. Højbjerg kunne selv afgøre deres skæbne, mens Gentofte havde brug for at vinde så mange kampe som muligt og hjælp fra Skovshoved. Højbjerg endte med at vinde kampen 6-3 over Gentofte. Den store sejr til Højbjerg sikrede dem tredjepladsen i tabellen og en plads ved Final 4.

Gentofte klarede derimod ikke skærene videre til Final 4, da Værløse med deres 2-7 nederlag til Skovshoved formår at forsvare fjerdepladsen. Værløse ender på 63 point, mens Gentofte ender på 62 point – og der er dermed kun ét point, der skiller grundspillets nr. fire og fem.

Kig her og se stillingen efter sidste runde i Badmintonligaen!

Aarhus AB vandt bundopgøret 6-3 mod Greve. Dermed slutter Aarhus AB sæsonen af med en sejr, mens Greve mister deres plads i Badmintonligaen.

Også Team Skælskør-Slagelse slutter sæsonen af med en sejr, da de vandt over ‘tsunamien’ fra Solrød Strand. De to hold slutter på henholdsvis syvende- og niendepladsen.

Få et overblik over placeringerne i grundspillet

  1. Vendsyssel – 81 point
  2. Skovshoved – 75 point
  3. Højbjerg/Via Biler – 73 point
  4. Værløse – 63 point
  5. Gentofte – 62 point
  6. Team Skælskør-Slagelse – 57 point
  7. RSL Odense OBK – 49 point
  8. Solrød Strand  – 49 point
  9. Aarhus AB – 19 point
  10. Greve – 6 point