Livestream - kamera - TV - Live - produktion - producer - lyd - setup - sending - sender Esbjerg, Denmark - August 13: RSL DM Badminton 2021 at Blue Water Dokken on August 13, 2021 in Esbjerg, Denmark. (Photo by Allan Hogholm)
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Se eller gense kampene fra de første dage ved VICTOR DM

marts 4, 2022 08:00 Skrevet af

Opret dig som bruger på badmintonlife.dk og få adgang til masser af kampe på dansk grund samt livestreaming fra danske ungdoms- og eliteturneringer.

 

Gik du glip af kampene fra første- og andendagen ved VICTOR DM 2022, eller har du lyst til at se dem igen, så er muligheden der.

www.badmintonlife.dk er alle kampene fra 1. runde, 2. runde og kvartfinalerne nu tilgængelige. De kampe, der blev spillet på bane 1, kan du endda også høre med kommentering.

Læs også: Livestream, modtag unikke fordele og få nye forbindelser på Badmintonlife.dk

For at få adgang til kampene, kræver det, at du har en bruger på badmintonlife.dk og går ind under videosektionen. Det er ganske gratis at oprette sig. På grund af tekniske vanskeligheder kan der være enkelte kampe, hvor der mangler billeder af dueller.

Når du er bruger på Badmintonlife, har du mulighed for at livestreame for kommende badmintonturneringer på dansk grund.

Det næste bliver fra Grand Prix-finalerne i Svendborg i marts. I løbet af foråret livestreamer vi også fra UDM og Final 4, mens der fra næste sæson bliver livestreamet en kamp fra hver runde i Badmintonligaen.

Klik her for at oprette dig som bruger på www.badmintonlife.dk 

På sigt bliver det også på Badmintonlife, at du med din brugeradgang kan få fordelspakker, tilbud og adgang til eksempelvis billetkøb, før det officielle billetsalg begynder, så du kan få de bedste pladser i hallen.

For klubber, samarbejdspartnere og sponsorer vil badmintonlife.dk også være relevant. Der vil blive skabt et netværksforum, hvor Badminton Danmark vil give mulighed for videns- og erfaringsdeling, mens unikke fordele vil være til rådighed.Tags: , , , , ,
Kategori: